Kil als het graf

Kil als het graf - Peter Robinson | Stml-tunisie.org

...s het graf van Peter Robinson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kil als het graf ... Kil als het graf , Peter Robinson | ISBN: 9789022993286 ... . door Peter Robinson. DCI Banks (Book 11) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Het spoor leidt naar de Londense wijk Soho, en vervolgens naar Little Venice, waar Banks Emily Riddle vindt. Maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die Banks dwingt in het persoonlijk verleden van Jimmy Riddle te duiken. Kil als het graf is het tiende deel in de Inspecteur Banks-serie. Het spoor leidt naar de Londense ... Kil als het graf | Boeken ... . Kil als het graf is het tiende deel in de Inspecteur Banks-serie. Het spoor leidt naar de Londense wijk Soho, en vervolgens naar Little Venice, waar Banks Emily Riddle vindt. Maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die Banks dwingt in het persoonlijk verleden van Jimmy Riddle te duiken. Kil als het graf is het tiende deel in de Inspecteur Banks-serie. DCI Banks - Kil als het graf; DCI Banks - Kil als het graf. Peter Robinson. Delen: Leesfragment. Delen: Paperback 20,99 E-book 7,49. 20,99. Leesfragment Bestellen. Op voorraad. Voor 20:00 besteld, morgen in huis ... Kil als het graf book. Read 231 reviews from the world's largest community for readers. De carrière van Alan Banks is op een zijspoor beland. Groot is da... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Robinson, Peter - Kil als het graf Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Vergelijken - Kil als het graf - eBook (9044961659) (Peter Robinson) ISBN: 9789044961652 - Het eBook Kil als het graf (9044961659) geschreven door Pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Robinson
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Kil als het graf.pdf

OMSCHRIJVING

De carrière van Alan Banks is op een zijspoor beland. Groot is dan ook zijn verbazing wanneer de man die hiervoor verantwoordelijk is, zijn directe chef Jimmy Riddle, zijn hulp inroept. Riddles zestienjarige dochter is een halfjaar geleden van huis weggelopen en nu zijn op een pornosite naaktfoto's van haar verschenen. Riddle wil niet dat er een officieel onderzoek komt, want dat zou zijn imago en daarmee zijn carrière schade kunnen berokkenen. Banks krijg het verzoek in alle stilte en buiten de politiekanalen om Emily Riddle te vinden. Het spoor leidt naar de Londense wijk Soho, en vervolgens naar Little Venice, waar Banks Emily Riddle vindt. Maar dan neemt de zaak een onverwachte wending, die Banks dwingt in het persoonlijk verleden van Jimmy Riddle te duiken.

Wil je het boek lezen?Kil als het graf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Robinson. Lezen Kil als het graf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN