De dikke van Daphne

De dikke van Daphne - Daphne Deckers | Stml-tunisie.org

... is een humoristische en ... De Dikke van Daphne: over zwanger zijn en moeder worden ... De dikke van Daphne - Daphne Deckers - The House Of Books ... . De dikke van daphne over zwanger zijn en moeder worden door daphne deckers. De dikke van daphne brengt nu voor het eerst drie best. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 15 mar. '20 's-Gravenzande 15 mar. '20. Bestel het boek: De dikke van Daphne voor slechts € 6.90 Categorie: Non-Fictie, Opvoeding Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De dikke van Daphne op Ramsj.nl De Dikke van Daphne brengt drie beststellers bij elkaar. Recensie(s) Een omnibus ... De dikke van Daphne - Chicklit ... .nl De Dikke van Daphne brengt drie beststellers bij elkaar. Recensie(s) Een omnibus van drie boeken over zwangerschap, geboorte en opvoeding van het voormalige topmodel (1968), tegenwoordig televisiepresentatrice, schrijfster, actrice en vrouw van tennisser Ricard Krajicek. De dikke van Daphne brengt nu voor het eerst drie bestsellers bijeen. In De geboorte van een moeder beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden en bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd. De geboorte van een gezin is een humoristische en ... 'De dikke van Daphne' door Daphne Deckers - Onze prijs: €26,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphne Deckers
DIMENSIE
8,3 MB
BESTANDSNAAM
De dikke van Daphne.pdf

OMSCHRIJVING

De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen. Geen enkele auteur wist de afgelopen jaren de gevoelens van de aanstaande moeder zo perfect te verwoorden. De dikke van Daphne brengt nu voor het eerst drie bestsellers bijeen. In De geboorte van een moeder beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden en bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd. De geboorte van een gezin is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. Pedagoochelen geeft een goed beeld van het hedendaagse moederschap met al zijn lusten en lasten. De lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3 is perfect materiaal voor de scherpe observator Daphne Deckers.

Wil je het boek lezen?De dikke van Daphne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphne Deckers. Lezen De dikke van Daphne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN