Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde - Corwin Aakster | Stml-tunisie.org

...ploma. Het Kruidenrijk is al 25 jaar een modern kleinschalig, educatief en productief kruidenbedrijf dat zelf vele geneeskrachtige kruiden verbouwt in eigen tuin, droogt, verkleint en verwerkt tot een groot aantal gezonde kruidenproducten ... Kruiden in de Kruidengeneeskunde, Herborist Lars van ... ... . Kruidengeneeskunde heeft geen wetenschappelijke basis. Onze kennis baseert zich op de praktische eeuwenoude kruidenkennis, maar die zich nu gaat vermengen met de inzichten van de wetenschap. Denk eens aan de studies van de fotonen. Dit is een prachtige ontwikkeling. Ga bij ziekte en zeer naar uw dokter! Kruidengeneeskunde: citroenmelisse Citroenmelisse is een kruid dat veel gebruikt wordt in de kruidengeneeskunde. Citroenme ... geneeskrachtige planten kruiden kruidengeneeskunde ... ... . Denk eens aan de studies van de fotonen. Dit is een prachtige ontwikkeling. Ga bij ziekte en zeer naar uw dokter! Kruidengeneeskunde: citroenmelisse Citroenmelisse is een kruid dat veel gebruikt wordt in de kruidengeneeskunde. Citroenmelisse is namelijk een kruid dat bij uitstek geschikt is voor het behandelen van alledaagse stressklachten en spanningen. De cursus kruidengeneeskunde aan De Ondernemersschool is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als herborist. Na de cursus kruidengeneeskunde kan je als zelfstandig ondernemer met een erkend diploma als herborist aan de slag. Medicinale ingrediënten. Chinese kruidengeneeskunde is al duizenden jaren oud. Het basishandboek Ben Cao Jing, dat mogelijk dateert van rond 2800 voor Christus, bevat naast kruiden ook mineralen en dierlijke extracten. > Belangrijk om te weten: alle Zhong-therapeuten werken volgens het internationale verdrag CITES, waarbij meer dan 150 landen zich hebben aangesloten. Omschrijving. Kruidengeneeskunde, het beoefenen van de fytotherapie, is een van de oudste behandelmethoden die we kennen. Reeds duizenden jaren geleden maakte de mens gebruik van planten en kruiden, niet alleen om zichzelf te voeden en te genezen, maar ook om gezond te blijven. Kruidengeneeskunde: knoflook Is knoflook gezond? Ja! Knoflook is een van de weinige geneeskrachtige kruiden waarvan de heilzame werking door zowel de kruidengeneeskunde als de reguliere geneeskunde erkend wordt. Regelmatig knoflook eten verlaagt het risico op diverse aandoeningen, waaronder hartkwalen en aderverkalking. Vandaag de dag is deze natuurlijke geneeswijze uitgegroeid tot een moderne kruidengeneeskun...

INFORMATIE

AUTEUR
Corwin Aakster
DIMENSIE
6,11 MB
BESTANDSNAAM
Kruidengeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Kruidengeneeskunde is de toepassing van plantaardige geneesmiddelen of kruiden bij de genezing van ziekten. Kruidengeneeskunde was oorspronkelijk een vorm van volksgeneeskunst, maar tegenwoordig zijn veel kruiden wetenschappelijk onderzocht. Binnen verschillende geneeswijzen, zoals Ayurveda en antroposofie, nemen kruiden een belangrijke plaats in. In dit boekje wordt vooral de toepassing in de westerse traditionele natuurgeneeswijzen belicht, waaronder aroma-, gemmo- en Bachbloesem-therapie.

Wil je het boek lezen?Kruidengeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corwin Aakster. Lezen Kruidengeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN