Als ik jou was

Als ik jou was - Augusta Verburg | Stml-tunisie.org

...Koefnoen en Kopspijkers maakte. In elke aflevering spreekt ... Ans Markus. Affiche. Als ik jou was. . . . | Museum ... ... Augusta Verburg werkte als journaliste voor een aantal weekbladen en schreef scenario's voor film en televisie. Van haar hand verschenen verschillende jeugdboeken, waaronder Verminkt, deel drie van de Als ik jou was-serie. Van haar boek Flaporen is een film in voorbereiding. Op dit moment werkt Augusta aan deel vier van de Als ik jou was-serie. - Als ik jou was is het eerste boek met hoofdpersoon Sara ... Ik was Jou Podcast - NPO Radio 1 ... . - Als ik jou was is het eerste boek met hoofdpersoon Sara McMillan. Tweet: Oordeel VrouwenThrillers.nl: Recensie Isa op 9 februari 2013: Lisa Renee Jones schrijft al een aantal jaren erotische fictie. Ze is succesvol, als ik haar website mag geloven, met titels als Hot vampire seductions. Als ik jou was. ls ik jou was en jij mij, Zou dit dan beter zijn, Zet u alle zorgen dan opzij, En hebben we het weer fijn, Als ik jou was en jij mij, Zou de wereld anders zijn, Voelde u zich weer meer blij En had u minder pijn, Als ik jou was en jij mij, Dan miste ik veel dingen, Want ik ben er net bij, En moet nog leren zingen, Oma als ik jou ... Online vertaalwoordenboek. FR:als ik jou was. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Als ik jou was. Als Sara McMillan een stapel dagboeken ontdekt in een ladenkastje dat ze heeft gekocht, is ze net zo geschokt als gefascineerd door de inhoud ervan. De dagboeken zijn afkomstig van de vorige eigenaresse van het meubel, Rebecca, die plotseling is verdwenen. Sara kan zich onmogelijk voorstellen dat Rebecca alles zomaar heeft achtergelaten. Als ik jou was is een huiveringwekkende erotische thriller die je niet meer los zal laten. Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou was is het eerste deel van een trilogie. Lynn Austin vertelt in 'Als ik jou was' het verhaal van de vriendinnen Audrey en Eve. Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm klassenverschil: op het Britse landgoed Wellingford Hall werkt de moeder van Eve als kamenierster voor de moeder van Audrey. Maar de Tweede Wereldoorlog zet alles op z'n kop. […] We kunnen met jou vast goed samenwerken. Vraag nooit de weg a...

INFORMATIE

AUTEUR
Augusta Verburg
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
Als ik jou was.pdf

OMSCHRIJVING

Augusta Verburg, die scenario's schreef voor onder andere Goudkust en Onderweg naar morgen, bouwt gestaag aan een indrukwekkende jeugdserie over een groepje jongeren. In elk deel staat een van de jongeren centraal en volgt de lezer de gebeurtenissen door zijn of haar ogen. De eerste twee delen zijn nu verkrijgbaar in een voordelige en aantrekkelijke omkeerpaperback.In Maaike beschuldigt Brenda, een klasgenootje van Maaike, een leraar van ongewenste intimiteiten. Maaike heeft moeite met de beschuldigingen. Moet ze de leraar geloven, met wie ze het goed kan vinden, of het slachtoffer, dat ze niet zo aardig vindt?In Bart leert de lezer de echte reden achter Brenda's beschuldigingen kennen. Als Bart, de oudere broer van Brenda, ontdekt waarom zijn zus het lievelingetje is van zijn vader, vergaat zijn wereld. Hij zoekt zijn heil bij foute vrienden en gaat cocaïne gebruiken, waardoor hij nog dieper in de problemen raakt.Voor lezers die op zoek zijn naar spannende, realistische verhalen over jongeren van nu, is dit boek beslist een aanrader.Augusta Verburg werkte als journaliste voor een aantal weekbladen en schreef scenario's voor film en televisie. Van haar hand verschenen verschillende jeugdboeken, waaronder Verminkt, deel drie van de Als ik jou was-serie. Van haar boek Flaporen is een film in voorbereiding.Op dit moment werkt Augusta aan deel vier van de Als ik jou was-serie.

Wil je het boek lezen?Als ik jou was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Augusta Verburg. Lezen Als ik jou was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN