Hitte

Hitte - James Patterson | Stml-tunisie.org

...Vooral sporters moeten erg opletten bij hitte ... Hitte - GGD Hollands Midden ... . Hittestress kan echter ook tot serieuze hitte gerelateerde ziekten leiden zoals: huiduitslag, krampen, oververmoeidheid, beroertes, nierfalen en ademhalingsproblemen. Soms kan hittestress zelfs sterfte tot gevolg hebben. Tijdens hittegolven nemen zowel het bezoek aan ziekenhuizen (voor noodgevallen) en sterfte beduidend toe. In Nederland stijgt Hitte kan leiden tot serieuze gezondheidsklachten. Vooral als u wat ouder bent, medicijnen (bi ... Hitte | RIVM ... . Vooral als u wat ouder bent, medicijnen (bijvoorbeeld plaspillen) gebruikt, een chronische ziekte of overgewicht heeft. Ook jonge kinderen zijn gevoelig voor hitte. De gezondheidsklachten worden veroorzaakt door uitdroging en een te hoge lichaamstemperatuur. Neem bij hitte de volgende tips in acht: Nieuwe berichten; Actieve onderwerpen; Tips; Regels; Onthouden Hitte en medicijnen. Bij een aantal aandoeningen kunnen medicijnen de temperatuurregulatie beïnvloeden. Voorbeelden zijn medicijnen bij hartfalen, angina pectoris, hoge bloeddruk, de ziekte van Parkinson, depressie en psychose. De hitte is dan de druppel die de emmer doet overlopen." Meer doden dan vorig jaar Het hoge sterftecijfer van afgelopen juli is opvallend omdat tijdens de hittegolven in 2018 veel minder mensen ... Hitte kan vervelend zijn. Met de volgende tips blijft overlast beperkt: Drink voldoende, zorg dat u altijd een flesje water bij de hand heeft, zeker als u naar buiten gaat of met de auto op pad gaat....

INFORMATIE

AUTEUR
James Patterson
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Hitte.pdf

OMSCHRIJVING

'James Patterson is niet te missen'.Time MagazineNina Bloom leidt een zorgeloos leventje in Key West, ze is getrouwd met een knappe agent en is in verwachting van hem. Haar wereld stort echter in elkaar wanneer een vreselijk geheim uit haar verleden opduikt. Halsoverkop ontvlucht ze haar huidige bestaan en neemt een andere identiteit aan.Jaren later is Nina een succesvolle advocate en moeder in New York en ze leeft nog steeds met haar geheim. Maar wanneer een onschuldige man verdacht wordt van moord, kan ze dat niet laten gebeuren en keert ze terug naar Florida om de confrontatie aan te gaan met het kwaad dat ze angstvallig verborgen hield.Met Hitte schenkt James Patterson ons zijn meest wervelende thriller ooit: een Hitchcock-achtige mix van bloedstollend drama en verrukkelijk vertier.James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Hij schreef de zeer succesvolle thrillerseries Alex Cross en The Women's Murder Club. Patterson woont en werkt in Florida. Wereldwijd zijn er al meer dan 240 miljoen boeken van james Patterson verkocht.

Wil je het boek lezen?Hitte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Patterson. Lezen Hitte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN