Een Lichte Koude Huivering

Een Lichte Koude Huivering - Karin Slaughter | Stml-tunisie.org

...oude huivering' is het derde deel uit de Grant County-reeks van de thrillerschrijfster Karin Slaughter ... Een lichte koude huivering - Bibliotheek.nl ... . Sara Linton en haar ex-man Jeffrey worden geconfronteerd met een zelfmoord, die de nodige vragen opwekt. Op het moment dat Sara het lijk onderzoekt wordt haar zus Tessa neergestoken en voor dood achtergelaten. 48 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop karin slaughter een lichte koude huivering eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een lichte koude huivering (9789402704266, Karin Slaughter) Een lichte koude huivering\nuitgeverij: harpercollins\nisbn: 9789402704266\nop de campus van een universiteit vinden enkele studen Lees „Een lichte koude huivering" door Karin Slauhgter verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. ... karin slaughter - Boeken | 2dehands ... . Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts e... Auteur: Karin Slaughter ISBN10: ISBN13: 9023419634 9789023419631 Uitgever: Cargo(De Bezige Bij), 13e druk 2006 Uitgave: Paperback, 424 blz. Conditie: In goede en nette staat Een lichte koude huivering "Schrijven is leuk, maar ik wil me niet gaan vervelen." Lees het volledige interview . Lees een stukje uit het boek. Een lichte koude huivering Karin Slaughter. Nederlands | Paperback € 10,00 + 20 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Een lichte koude huivering borduurt verder op hetgeen er gebeurde in het tweede deel van de Grant County reeks. Sara's zus Tessa is hoogzwanger intussen en Sara en Jeffery zitten nog steeds rond elkaar te draaien. Tot er een melding binnenkomt dat er op een campus een lichaam is aangetroff...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Slaughter
DIMENSIE
3,12 MB
BESTANDSNAAM
Een Lichte Koude Huivering.pdf

OMSCHRIJVING

In deze ijzingwekkende spannende thriller draait Karin Slaughter de lezer tot op de laatste bladzijde een rad voor ogen. Een lichte koude huivering is opnieuw een page-turner van de beste soort.Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen. Sara's ex-man Jeffrey Tolliver leidt het onderzoek. Hun samenwerking brengt de nodige spanningen teweeg. Ook oud-rechercheur Lena Adams is bij de zaak betrokken. Sinds haar ontslag bij de politie werkt ze als bewaker op de campus. Boos en gekwetst verricht Lena haar eigen speurwerk en begeeft zich daarbij op gevaarlijk terrein.Karin Slaughter schrijft met ongekende vaart en combineert meedogenloze spanning met personages van vlees en bloed.

Wil je het boek lezen?Een Lichte Koude Huivering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Slaughter. Lezen Een Lichte Koude Huivering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN