Uit de rijkscollectie

Uit de rijkscollectie - Fransje Kuyvenhoven | Stml-tunisie.org

...derne tijd met Jan ... Tentoonstellingen: ß8Rijksoogst ... Uit de Rijkscollectie door Fransje Kuyvenhoven & Tim Koster ... . Sculpturen uit de Rijkscollectie. Gemeentemuseum Arnhem t/m 8 nov. Di-za 10-17u, zo 11-17u. ß8ß8ß8Beauty of the last minute. Schilderijen, tekeningen en ... Uit de rijkscollectie Fransje Kuyvenhoven • Boek • hardback. Samenvatting . Dit handzame boek toont een selectie van de rubriek 'Kunstwerk van de maand', die Fransje Kuyvenhoven al enkele jaren schrijft op de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Allereerste BKR werk uit de Rijkscollectie Fransje Ku ... Uit de rijkscollectie Hardcover… - voor €8,50 ... . Allereerste BKR werk uit de Rijkscollectie Fransje Kuyvenhoven 2 juni 2015 Nieuws. Kunst in ruil voor een uitkering. Kunst in ruil voor een uitkering. Het leek de overheid een goed idee om kunstenaars te steunen en ze riep de Contraprestatie (1949-1956) en haar opvolger de Beeldende Kunstenaars Regeling (1956-1987) in het leven. Kuyvenhoven, onderzoeksconservator van de Rijksdienst, zocht Uit de rijkscollectie, Fransje Kuyvenhoven - Hardback - 9789462620155 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De eerste resultaten werden onlangs gepubliceerd in een e-magazine. Vermaat is een van de onderzoekers en geeft toelichting. De lezing vindt plaats in het kader van de tentoonstelling 'Hollandse Verleidingen; verborgen schatten uit de Rijkscollectie' in Museum de Zwarte Tulp in Lisse. 09-11-2019 t/m 15-03-2020 Uit de Rijkscollectie Fransje Kuyvenhoven & Tim Koster Dit handzame boek toont een selectie van de rubriek 'Kunstwerk van de maand', die Fransje Kuyvenhoven al enkele jaren schrijft op de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE)....

INFORMATIE

AUTEUR
Fransje Kuyvenhoven
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Uit de rijkscollectie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handzame boek toont een selectie van de rubriek 'Kunstwerk van de maand', die Fransje Kuyvenhoven al enkele jaren schrijft op de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Kuyvenhoven, onderzoeksconservator van de Rijksdienst, zocht kunstwerken bij actuele onderwerpen, een jaargetijde, feestdagen of een uitlening aan een museum of ministerie. U ziet werk van Karel Appel, Isaac Israëls, Han van Meegeren en Koen Wessing. De RCE heeft een collectie van ongeveer 100.000 (kunst)voorwerpen. De verzameling bestaat uit schilderijen, tekeningen en grafiek, beeldhouwwerken, foto's, video's, keramiek, meubelen, affiches, textiel, glaskunst, sieraden, ontwerptekeningen. Oud en modern. Klein en groot. Enkele stuks, complete ensembles, ateliernalatenschappen. Gekocht, gekregen, of op een andere manier verworven, zoals via de Beeldende Kunstenaarsregeling (BKR). Een groot deel van de kunstwerken is te zien in Nederlandse musea, ministeries en andere (rijks)gebouwen, en buiten de landsgrenzen in Nederlandse ambassades. De hele collectie is ontsloten op het wereldwijde web. Een keuze eruit vindt u in dit boek.

Wil je het boek lezen?Uit de rijkscollectie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fransje Kuyvenhoven. Lezen Uit de rijkscollectie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN