Op afbetaling

Op afbetaling - Simon Vestdijk | Stml-tunisie.org

...tijd meer geld kwijt bent dan wanneer je het ineens betaalt of financiert met een goedkope lening ... Bed op afbetaling? ~~ 5 Shops voor beter bed én nachtrust ... . Bankstel op afbetaling. Een bankstel op afbetaling kopen? Het is een voordelige keuze, om er niet eerst jaren voor te hoeven sparen. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand, vanaf het moment dat je zelf daadwerkelijk op de bank kunt zitten. Kopen op afbetaling. Kopen op afbetaling betekent dat je je aankoop direct krijgt als koper maar de koopprijs hoef je niet direct te voldoen; die mag je in vooraf afgesproken termijnen afbetalen. Een uitkomst als het gaat om een grote (onverwachte) uitgave en het je niet lukt om het aankoop ... Fiets of e-bike op afbetaling? | Financier je fiets | Gazelle ... . Een uitkomst als het gaat om een grote (onverwachte) uitgave en het je niet lukt om het aankoopbedrag in een keer te voldoen. "Koop nu, betaal later". TV op afbetaling bestellen een slimme keuze? Een ding is zeker, als je kiest voor een tv op afbetaling kopen dan betaal je meer voor de televisie in vergelijking met het direct aanschaffen van het product. Gek is dat natuurlijk niet, want voor het betalen in termijnen of op afbetaling kopen wordt er rente in rekening gebracht. Koop op afbetaling is een bijzondere vorm van de koop.Het is een van de bijzondere overeenkomsten geregeld in boek 7a van het Burgerlijk Wetboek.De koper verwerft wel direct de eigendom over het gekochte, maar mag de koopprijs in termijnen betalen. Het verschil met de huurkoop is dat bij die laatste vorm de eigendom pas na betaling van de laatste termijn overgaat op de huurkoper. Wij zijn Bestellen op afbetaling. We help...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Vestdijk
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Op afbetaling.pdf

OMSCHRIJVING

Op afbetaling vertelt het verhaal van de jonge advocaat Hendrik Grond die zijn vrouw Olga haar eenmalige overspel - ze weet niet dat hij haar heeft betrapt - subtiel en stapsgewijs betaald zet. Daartussendoor speelt zich het verhaal af van zijn vriend, die een hopeloze liefde voor een hoertje koestert.

Wil je het boek lezen?Op afbetaling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Vestdijk. Lezen Op afbetaling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN