Een Droom Met Een Deadline

Een Droom Met Een Deadline - Eelco Wisman | Stml-tunisie.org

...ar NLP-ondernemer. Mijn motto is "Een doel is een droom met een deadline" ... Ontdek de betekenis van je droom - Droominfo ... . En zo ontwerp ik ook. Ik wil voor iedereen zijn droom verwezenlijken met mooie en doeltreffende uitingen. Dack Graphic Design is een bureau voor reclame en grafische vormgeving. Graag help ik mijn klanten met logo's, huisstijlen, advertenties, folders en magazines. Een doel is een droom met een deadline. - Peter Darbo. Jaarprogramma 'Niet dromen, ... Met als resultaat: een eigen boek om trots op te zijn. Jouw inzet gec ... Een droom met een deadline - Eelco Wisman - (ISBN ... ... ... Met als resultaat: een eigen boek om trots op te zijn. Jouw inzet gecombineerd met onze intensieve begeleiding zorgt ervoor dat je boek er nu echt komt. Niet alleen dromen dus, maar ook doen! Eelco wisman een droom met een deadline NLP. 18 18 x gezien 0 0 x bewaard sinds 09 mrt. '20, 13:33. Bewaar ... 11 Reacties to "Een doel is een droom met een deadline" Chantal 11/06/2010 bij 2:18 pm # Nog een goed punt; niet teveel eisen aan het leven stellen :P Laat het allemaal over je heen komen. Doelen zijn dromen met een deadline kwam ik onlangs ergens tegen. Klonk op het eerste gezicht aantrekkelijk. Maar wat staat hier nu Pas toen ik met een doel voor ogen de oefening deed merkte ik dat ik meer gefocust was, directer en. Een doel is namelijk een droom met een deadline Een doel is een droom met een deadline. Tweedehands exampleren van het boek 'Een droom met een deadline' van Wisman, E.H. (ISBN 9789044316186) Een droom met een deadline wat kun je met NLP in werk en prive. Eelco Wisman . Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, endaarmee je resultaten, te verbeteren. Het ... Een droom is dus net een film van je gedachten. In dromen kun je maar één ding tegelijk. In het echte leven kun je tegelijkertijd luisteren naar een liedje, fietsen, nadenken over wat je gaat vertellen tegen een vriendin en ervoor zorgen dat je de goed kant op rijdt. Tijdens dromen kan dit allemaal niet. Je kan niet rennen en nadenken tegelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Eelco Wisman
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
Een Droom Met Een Deadline.pdf

OMSCHRIJVING

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, en daarmee je resultaten, te verbeteren. Het uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk ben voor je resultaten, de successen en de mislukkingen, alsook voor je eigen leven: het effect van je communiceren onder de loep nemen. Met NLP leer je effectiever te communiceren. Elke droom wordt een bereikbaar doel als je er echt in gelooft en er helemaal voor gaat. Als je een deadline koppelt aan je droom, wordt het een doel. Dan liggen al je dromen binnen bereik. Wie ervan overtuigd is dat je het beste uit het leven en uit jezelf kunt halen, kan niet om dit boek heen. Met NLP kun je:Effectiever communiceren in zowel werk en ralties als liefde en opvoedingInzicht en begrip krijgen in overtuigingen, waarden en normen van jezelf en anderenOnbewuste processen bewust maken en er gebruik van makenDromen met een deadline realiserenEen droom met een deadline is een unieke kijk op NLP, waarbij het positieve van Anthony Robins en Emile Ratelband wordt gecombineerd met de realistische visie van de auteur.

Wil je het boek lezen?Een Droom Met Een Deadline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eelco Wisman. Lezen Een Droom Met Een Deadline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN