De Zee In Je Ogen

De Zee In Je Ogen - Ruth Morren | Stml-tunisie.org

...ce tussen haar en Dirk Vredeman, een zeeman die fortuin gemaakt heeft in Indië ... De zee in je ogen (e-Book) - Ruth Morren | Boeken.com ... . Als Dirk ziet hoe slecht Francesca na haar vrijlating door haar voogd behandeld wordt, ontfermt hij zich over haar. Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'De zee in je ogen'! De zee in je ogen (e-boek) door Ruth Morren, EAN 9789023916284. De Zee in je ogen van Ruth Morren is een liefdesverhaal uit de tijd van Rembr ... De zee in je ogen by Ruth Axtell - Goodreads ... . De Zee in je ogen van Ruth Morren is een liefdesverhaal uit de tijd van Rembrandt. Het gaat om een jonge vrouw, Francesca, die opgegroeid is in een wat curieus huishouden nadat haar vader is overleden. De heer des huizes weet niet dat hij ook nog een zoon heeft. Deze zoon beraamt een akelig plannetje om hem te ruineren. De zee in je ogen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Amsterdam, 1641. De vierentwintigjarige Francesca di Paolo wordt per abuis ontvoerd. Dat is het begin van een romance tussen haar en Dirk Vredeman, een zeeman die fortuin gemaakt heeft in Indië. Als Dirk ziet hoe slecht Francesca na haar vrijlating 'De zee in je ogen' een boek van Ruth Axtell Morrren met een boek dat plaats vind in ons landje. Ruth heeft zes jaar in Nederland gewoond. Haar man is een Nederlander uit Suriname. Terug naar het boek. Het is een historische roman die afspeelt in de 17e eeuw. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ruth Morren
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
De Zee In Je Ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Amsterdam, 1641. De vierentwintigjarige Francesca di Paolo wordt per abuis ontvoerd. Dat is het begin van een romance tussen haar en Dirk Vredeman, een zeeman die fortuin gemaakt heeft in Indië.Als Dirk ziet hoe slecht Francesca na haar vrijlating door haar voogd behandeld wordt, ontfermt hij zich over haar.Langzamerhand komt Francesca erachter dat Dirk Vredeman iets voor haar verbergt. Ze slaat op de vlucht– voor de gevoelens die hij bij haar losmaakt, voor de last van haar verleden, voor haar leven in dienstbaarheid.Ze bouwt een bestaan op als gerespecteerd kunstschilder, maar Dirk en de geheimen die hij en Francesca's voogd met zich meedragen, laten haar niet los...* Een verhaal dat je meesleept naar de intriges en geheimen van debloeiperiode van de Republiek* Een aanrader voor iedere liefhebber van historische romanstRuth Axtell MorrenRuth Axtell Morren woont en werkt in Nederland, maar publiceert vooral in Amerika. Ze heeft drie romans op haar naam staan. Haar eerste roman, Seringen in de lente, verscheen onlangs bij Mozaïek.

Wil je het boek lezen?De Zee In Je Ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruth Morren. Lezen De Zee In Je Ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN