Spion aan de muur

Spion aan de muur - John le Carré | Stml-tunisie.org

...ie ontmaskerd dreigt te worden. Leven. Tijdens zijn eenjarige studie Duits aan de Universiteit van Bern ontwikkelde Le Carré een interesse voor vreemde talen ... eBook-Spion aan de muur - John Le Carré - E-books ... ... . Hij studeerde daarna moderne talen aan het Lincoln College, Universiteit van Oxford.Na zijn studie gaf hij twee jaar les aan Eton College en solliciteerde toen bij de British Foreign Service, en later ook bij MI6, waardoor hij tussen 1959 en 1964 in Bonn en Hamburg ... Spion aan de muur (1965) Ads. Samengevat, de compleet film Spion aan de muur met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in t ... Spion aan de muur door John le Carré (paperback ... ... ... Spion aan de muur (1965) Ads. Samengevat, de compleet film Spion aan de muur met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 1965, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Martin Ritt. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Spion aan de muur speelt zich af in Berlijn tijdens de Koude Oorlog. Een Engelse topspion is geliquideerd en de Britse inlichtingendienst zint op wraak. Alec Leamas, een ontslagen en aan lager wal geraakte agent, moet in Oost-Duitsland een grote topspion redden die ontmaskerd dreigt te worden. Met Een erfenis van spionnen grijpt meesterverteller John le Carré terug op zijn meest geliefde personage George Smiley en zijn bestsellers Spion aan de Muur en Edelman, Bedelman, Schutter, Spion. In een verhaal dat zindert van de spanning, de humor en de morele ambivalentie, confronteert Le Carré de lezer met een nalatenschap van onvergetelijke personages, zowel oude als nieuwe. (POD) Spion aan de muur betekende de internationale doorbraak van John le Carré, en in 2018 is het 55 jaar geleden dat deze klassieke bestseller verscheen. Het team van The Night Manager werkt aan de tv-serie. Spion aan de muur speelt zich af in Berlijn tijdens de Koude Oorlog. Een Engelse topspion is geliquideerd en de Britse inlichtingendienst zint op wraak. (POD) Spion aan de muur betekende de internationale doorbraak van John le Carré, en in 2018 is het 55 jaar geleden dat deze klassieke bestseller verscheen. Het team van The Night Manager werkt aan de tv-serie. Spion aan de muur speelt zich af in Berlijn tijdens de ...

INFORMATIE

AUTEUR
John le Carré
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
Spion aan de muur.pdf

OMSCHRIJVING

Spion aan de muur is de klassieke thriller van John le Carré over internationale spionage ten tijde van de Koude Oorlog. Het is het verhaal van Alec Leamas, een ontslagen en aan lager wal geraakte agent, die in Oost-Duitsland een topspion moet redden die ontmaskerd dreigt te worden. Tijdens zijn verblijf wordt Leamas verliefd op Liz, een communiste. Ze beginnen een relatie waarmee ze hun eigen leven op het spel zetten. John le Carré werkte zelf jaren als Brits geheim agent en schreef zijn klassieker Spion aan de muur in 1963 tijdens zijn verblijf in Duitsland tijdens de Koude Oorlog. Het boek betekende zijn internationale doorbraak als auteur.

Wil je het boek lezen?Spion aan de muur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John le Carré. Lezen Spion aan de muur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN