Denk je slank

Denk je slank - B. Diks | Stml-tunisie.org

...is een behandelprogramma bedoelt voor mensen die ongepland eetgedrag hebben aangeleerd, (ongemerkt) teveel eten en die (in de loop der jaren) zwaarder zijn (geworden) dan ze zouden willen en kunnen zijn ... Denk je zelf slank - PuurGezond Doe ... . Annemarie (Denk je slank training) Mijn eerste eye-opener: ik at een stukje koek waarbij ik er tijdens het eten er achter kwam dat ik het eigenlijk helemaal niet zo lekker vond. Ik vroeg mij meteen af of ik dat dan nog wel wilde eten in het vervolg. Maak je niet dik, 'Denk je Slank' Uit recent onderzoek van Britse wetenschappers is gebleken dat je af kunt vallen door alleen aan eten te denken! Je krijgt minder zin in eten en snoepen als je aan je ... Denk je slank (2) | De Volkskrant ... . Maak je niet dik, 'Denk je Slank' Uit recent onderzoek van Britse wetenschappers is gebleken dat je af kunt vallen door alleen aan eten te denken! Je krijgt minder zin in eten en snoepen als je aan je laatste maaltijd denkt. Dit zou namelijk je hongergevoel onderdrukken. Onderzoek Je kunt slanker worden door anders over je relatie met je lichaam en je etenshouding te denken. Het boekje beschrijft dit met duidelijke voorbeelden en invalshoeken. Gebruik je kracht voor het omgaan met angst- en schuldgevoelens, ergernissen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Diks
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Denk je slank.pdf

OMSCHRIJVING

Is dik zijn iets waartoe je veroordeeld bent? Kunnen dieten een blijvend succes zijn?In dit boekje worden de achtergronden onderzocht waarom veel mensen overgewicht hebben. Op humoritische wijze worden vele tips gegeven, die 'het verstand te boven gaan' en directe invloed op het te-dik-zijn uitoefenen.Door het stellen van de 'juiste' vragen worden dikmakende gedachtepatronen en oude frustraties direct en op heldere wijze aangepakt. De lezer komt zelf tot inzichten, waardoor blokkades worden opgeruimd en de weg wordt vrijgemaakt naar een evenwichtig gewicht.Eindelijk een methode die de oorzaak van het te-dik-zijn aanpakt en afrekent met het gevreesde jojo-effect, waardoor je je ideale gewicht bereikt.

Wil je het boek lezen?Denk je slank in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Diks. Lezen Denk je slank Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN