Beeld en schrift in het oude egypte

Beeld en schrift in het oude egypte - Sandison | Stml-tunisie.org

...n niet op ... Egyptische hiërogliefen (Oudgrieks: hieros - "heilig", glyphoi - "groeven") vormen het schrift van het oude Egypte ... bol.com | Oude egypte (beelden van wijsheid), Auteur ... ... .Door de Egyptenaren zelf werden ze Medu Netjer of "Goddelijke Woorden" genoemd, hetgeen verwijst naar de overlevering dat de god Thoth ooit het schrift aan de Egyptenaren gaf. Het schrift is rond 3100 v.Chr. ontstaan en werd tot aan het eind van de Oud-Egyptische beschaving ... Beeld en schrift in het oude egypte (Hardcover). Dit boek geeft een spectaculair beeld van de hiërogliefen uit het oude Egyp ... bol.com | Beeld en schrift in het oude egypte, Sandison ... ... ... Beeld en schrift in het oude egypte (Hardcover). Dit boek geeft een spectaculair beeld van de hiërogliefen uit het oude Egypte, en van de schilderingen... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Sandison, David - Beeld en schrift in het oude Egypte. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Beeld en schrift in het oude Egypte | ISBN 9789080321649 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beeld en schrift in het oude Egypte: Uitgever: Haarlem Schuyt & Co / Areopagus / ECI 1997. In nieuwstaat! Bijzonderheden: geb . m.o., 96 pag. Illustraties. ISBN 90 803216 4 8: Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: Het Alphabet uit Apeldoorn . Het boek van vroeg...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandison
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
Beeld en schrift in het oude egypte.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een spectaculair beeld van de hiërogliefen uit het oude Egypte, en van de schilderingen en reliëfs die ermee werden gecombineerd. In het eerste deel wordt beschreven met welke technieken het Hiërogliefenschrift werd ontcijferd. Vervolgens komen de vele wonderschone hiërogliefen, die ontdekt zijn in het dal der koningen en het dal der Koninginnen, aan bod. Maar ook grafische voorstellingen van het dagelijks leven, aangetroffen in het minder bekende dal van de kunstenaars, zijn prachtig gereproduceerd en van een duidelijk toelichting voorzien.

Wil je het boek lezen?Beeld en schrift in het oude egypte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandison. Lezen Beeld en schrift in het oude egypte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN