Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond

Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond - Philippe Buchet | Stml-tunisie.org

...- 01 - In Vuur En Vlam Konvooi - 02 ... Konvooi - C01 - De Kronieken Van Konvooi - Jagers Van De Koude Grond Konvooi - S01 - De Verzamelaar ... Konvooi 01-14 (ic) - digistrip.nl ... . Enkel beschikbaar in het Frans: Sillage - T14 - Liquidation Totale Sillage - T15 - Chasse Gardée De kronieken van Konvooi sc 01: Jagers van de koude grond Ze noemen mij Bobo en ik maak deel uit van het ras van de migranten. Omdat mijn genen niet voorzien in een verouderingsproces, ben ik in mijn leven heel wat merkwaardige schepsels tegengekomen. Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeld ... De kronieken van Konvooi 1. Jagers van de koude grond ... ... . Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. In dit kavel 7 hardcoveruitgaven uit de reeks 'Konvooi' , 'Konvooi de jeugdjaren van Nävis' en 'De kronieken van Konvooi' : 1) - Konvooi nr. 1 : In vuur en vlam - deze hardcover verscheen in 2011 ter gelegenheid van De Stripdagen in Gorinchem in een genummerde uitgave met gelijk-genummerde ex-libris (nr. 59/75) - Bekijk het complete tweedehands aanbod voor 'konvooi' op de grootste verkoopsites van Nederland. Aangeboden, alles wat er tot nu toe uitgegeven is in softcover van de prachtige stripreeks "konvooi". Reeks met enkele zeer moeilijke nummers. Hier alles in een kavel. DE HOOFDREEKS: 00: De verzamelaar (eerste druk uit 2004) heeft een héél klein kreukje rechtsboven, enkele krasjes op de cover 01: In vuur en vlam (derde druk uit 2003) 02: De privé-verzameling (derde druk uit 2004) 03: Het ... Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond. €8.95 Paperback. josé-luis munuera; Lady Z. €8.2 Paperback. josé-luis munuera; De leerling-slechterik. €8.2 Paperback. josé-luis munuera; Robbedoes & Kwabbernoot: 047 Parijs onder de Seine. €7.7 Paperback. josé-luis ... Stripweb, uw online stripwinkel. De plaats om online strips uit de reeks De kronieken van Konvooi te bestellen. Een overzicht van de beschikbare De kronieken van Konvooi titels. Konvooi - 01 - In Vuur En Vlam.cbr. Toegevoegd op datum: 25-12-2018 CRC32: 86E886F4 Grootte in bytes: 30494696 Uitgever: Arboris Jaar van uitgifte eerste druk: 1999 Coversoort: Softcover Inkleuring: Gekleurd Tekenaar(s): Buchet, Philippe: Naam: Konvooi - 02 - De Prive-Verzameling.cbr. Toegevoegd op datum: 25-12-2018 CRC32: 228908F2 Grootte in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Philippe Buchet
DIMENSIE
11,7 MB
BESTANDSNAAM
Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond.pdf

OMSCHRIJVING

Ze noemen mij Bobo en ik maak deel uit van het ras van de migranten. Omdat mijn genen niet voorzien in een verouderingsproces, ben ik in mijn leven heel wat merkwaardige schepsels tegengekomen. Degene die bij mij de grootste indruk heeft achtergelaten heet Nävis en haar avonturen zijn op Konvooi inmiddels legendarisch geworden. De officiële geschiedschrijving over haar is echter niet volledig en inmiddels ben ik de laatste die nog in staat is die lacunes aan te vullen Daarom heb ik besloten mijn geheimen op schrift te stellen, om te voorkomen dat die tegelijk met mij verdwijnen als mij iets zou overkomen.In dit eerste deel zal ik jullie vertellen op welke leeftijd Nävis de wreedheid van de jacht ontdekte, hoe goed ze om kon gaan met alle mogelijke gevechtswapens, hoe ze als commando in een groep functioneerde, wat er gebeurde toen ik haar de visterne teruggaf die ik van Atsukau had afgepakt, en tenslotte welk besluit Berdsq nam nadat ze hem had verteld wat de toekomst zou zijn van zijn erfvijand.

Wil je het boek lezen?Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philippe Buchet. Lezen Konvooi, de kronieken van 01. jagers van de koude grond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN