BIGGLES IN MALAKKA

BIGGLES IN MALAKKA - Johns | Stml-tunisie.org

...fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour In the Vandersteen comic strip Biggles in de Oriënt, Selang was a Malaka national and a rebel who had left his country and sought political asylum in Japan ... Biggles Online | Biggles Takes the Case ... .While investigating the kidnapping of Tug Smith's wife Mioko, Commissioner Homado was able to link the crime to the Malaka rebellion and proceeded the Prince-Bekan hotel in Shinagawa where Selang lodged in order to question him. De Biggles-serie (hierboven, afdeling I t/m III) is geschreven door William Earl Johns, geboren op 5 februari 1893 te Bengeo/Hertfordshire en overleden op 21 juni 1968 te Hampton Court. Nederlandstalige Biggle ... Biggles boeken naar chronologische volgorde van de verhalen ... . De Biggles-serie (hierboven, afdeling I t/m III) is geschreven door William Earl Johns, geboren op 5 februari 1893 te Bengeo/Hertfordshire en overleden op 21 juni 1968 te Hampton Court. Nederlandstalige Biggles-boeken, die bij andere uitgeverijen dan de hierboven genoemde zijn verschenen, zijn in dit en andere overzichten buiten beschouwing gelaten! Voor een compleet overzicht van alle in ... Zo ontmoeten we Biggles deze keer onder meer in Afrika, Frankrijk, India en Malakka, zijn neus stekend in zaakjes die slechts twee dingen gemeen hadden: ze konden het daglicht niet verdragen en ze werden door Biggles' tussenkomst de wereld uitgeholpen....

INFORMATIE

AUTEUR
Johns
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
BIGGLES IN MALAKKA.pdf

OMSCHRIJVING

De rijke Chinese handelaar Ling Seng, die diep in het oerwoud van Malakka woont, bezit een fabelachtige verzameling parels waaronder de wereldberoemde ‘Blauwe Maan van Azië’. Er zijn echter mensen die van de onrust in het Verre Oosten willen profiteren om deze schat in handen te krijgen. Ling Seng doet een beroep op Scotland Yard en Biggles wordt erop uitgestuurd om Ling Seng en zijn bezittingen in veiligheid te brengen.159 blz.

Wil je het boek lezen?BIGGLES IN MALAKKA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johns. Lezen BIGGLES IN MALAKKA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN