Praktische cursus spelling

Praktische cursus spelling - M. Visscher | Stml-tunisie.org

...elt in vijftien hoofdstukken alle denkbare problemen rond de spelling van het Nederlands ... Samenvatting: praktische cursus spelling - Taalkunde - Stuvia ... . Het boek besteedt extra veel aandacht aan de spelling van de werkwoordsvormen. Die vormen de lesstof van het eerste hoofdstuk, maar komen in elk ander hoofdstuk in de vorm van oefeningen terug. Deze Praktische cursus spelling behandelt in vijftien hoofdstukken alle denkbare problemen rond de spelling van het Nederlands. Het boek besteedt extra veel aandacht aan de spelling van de werkwoordsvormen. Die vor ... Taalcentrum-VU | Correct Nederlands ... . Het boek besteedt extra veel aandacht aan de spelling van de werkwoordsvormen. Die vormen de lesstof van het eerste hoofdstuk, maar komen in elk ander hoofdstuk in de vorm van oefeningen terug. 9789001471064 Praktische cursus spelling koop je vanaf 9.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Praktische cursus spelling 9789001471965. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Bestel: Praktische cursus spelling Bestel Praktische cursus spelling met ISBN/EAN 9789001838461 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. De cursus Correct Nederlands helpt je om je communicatie te verbeteren. Handig voor in een zakelijke omgeving, maar ook privé. In deze praktische cursus leer je foutloos Nederlands schrijven: herken struikelblokken en voorkom veelgemaakte fouten. Correct Nederlands is een brede algemene cursus om jouw Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren. Samenvatting Praktische cursus Spelling en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Praktische cursus Spelling, 6e druk van Mieke Visscher en M. Klein. ISBN: 9789001794859. Dit u... SPELLING is een boek van Klein/Klein. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, ... Praktische cursus spelling en andere samenvattingen voor Taalkunde, Leraar 2e gra...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Visscher
DIMENSIE
4,67 MB
BESTANDSNAAM
Praktische cursus spelling.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische cursus spelling is ideaal voor studenten die snel hun kennis over spelling willen opfrissen. Op heldere en beknopte wijze beschrijft het boek niet alleen de regels, maar ook de klassieke struikelblokken. Vanzelfsprekend komen ook alle regels van de laatste spellingwijziging uitvoerig aan bod. Bij alle regels wordt een grote hoeveelheid oefenmateriaal aangeboden. In deze nieuwe druk is een aantal verbeteringen en actualiseringen aangebracht. Bovendien zijn nu alle antwoorden bij de oefingen achter in het boek opgenomen. Nieuw is ook de docentenhandleiding waarin een grote hoeveelheid toetsmateriaal wordt aangeboden.

Wil je het boek lezen?Praktische cursus spelling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Visscher. Lezen Praktische cursus spelling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN