De Tuin Van De Samoerai

De Tuin Van De Samoerai - Gail Tsukiyama | Stml-tunisie.org

...n hij betrokken raakt. De tuin van de Samoerai book ... De tuin van de samoerai - Gail Tsukiyama - (ISBN ... ... . Read 1,931 reviews from the world's largest community for readers. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog reist Stephe... De personen hebben onderling min of meer banden uit het verleden, die gedurende het verhaal duidelijk worden. De Japanse setting is aanwezig, daar moet je van houden, het straalt een bepaalde rust uit, die soms botst met de verschrikkingen die beschreven worden. Ik vond het een heel mooi, gevoelig boek, zonder ... Gail Tsukiyama - Leestafel ... . Ik vond het een heel mooi, gevoelig boek, zonder valse sentimenten. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt een jonge Chinese student naar een Japanse badplaats gestuurd om van tbc te herstellen. Hij ontmoet daar vier van de inwoners - een mooi Japans meisje en drieoudere mensen - bij wier levens en liefdesgeschiedenissen hij betrokken raakt. De tuin van de Samoerai is een klassiek, onvergetelijk meesterwerk. 'De tuin van de Samoerai' is een klassiek, onvergetelijk meesterwerk. Recensie(s) Deze roman speelt in het begin van de Chinees-Japanse oorlog rond 1937. De zieke student Stephen Chan uit Kanton wordt naar het buitenhuis van de familie aan de kust gezonden voor herstel van tuberculose. De tuin van de Samoerai - grote letter uitgave Gail Tsukiyama. XL. De tuin van de Samoerai - grote letter uitgave Gail Tsukiyama . Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt een jonge Chinese student naar een Japanse badplaats gestuurd om van tbc te herstellen. Hij ontmoet daar vier van de ... Titel: De tuin van de samoerai Uitgeverij: Atlas (tegenwoordig door Olympus) Jaartal: 1996 Bladzijden: 320 Vertaler: Marijke Versluys Genre: psychologisch verhaal Leeftijd: 18+ Dit boek is niet meer nieuw te koop . Over het boek. Dit boek wordt genoemd in week 16 van de kalender '365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben'. De tuin van de Samoerai (Boek) door Gail Tsukiyama Taal: Nederlands Genre: psychologische roman Uitgave: Den Haag, 2006 ISBN: 90-463-0218- De tuin van de Samoerai geschreven door Gail Tsukiyama. 7.5. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog vertekt Stephen Chan, woonachtig in Hongkong, naar Tarumi, gelegen in Japan, waar het strandhuis van zijn familie staat om aan te sterken. Hij heeft tbc. De tuin van de samoerai | ISBN 9789046704318 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Gail Tsukiyama
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
De Tuin Van De Samoerai.pdf

OMSCHRIJVING

Jubileumeditie met het eerste hoofdstuk van Straat van de duizend bloesems!Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt een jonge Chinese student naar een Japanse badplaats gestuurd om van tbc te herstellen. Hij ontmoet daar vier van de inwoners - een mooi Japans meisje en drie oudere mensen - bij wier levens en liefdesgeschiedenissen hij betrokken raakt. De tuin van de Samoerai is een klassiek, onvergetelijk meesterwerk.

Wil je het boek lezen?De Tuin Van De Samoerai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gail Tsukiyama. Lezen De Tuin Van De Samoerai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN