Licht op Verdriet

Licht op Verdriet - Maarten van Son | Stml-tunisie.org

...r haar leven gegaan. Ze raakte hierdoor al op jonge leeftijd geïnteresseerd ... Wat rijmt er op VERDRIET? 550 rijmwoorden ... ... ... Licht op Verdriet | ISBN 9789080557543 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De mooiste troostgeschenken en troostpakketten vind je bij Lichtpuntjes - om direct te versturen naar iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Licht op verdriet - Marlies van Son. Marlies van Son verloor haar broertje op 12 jarige leeftijd. Deze ervaring en de dood zijn als een rode draad door haar leven gegaan. Ze ... bol.com | Licht op Verdriet, Maarten van Son ... ... . Deze ervaring en de dood zijn als een rode draad door haar leven gegaan. Ze raakte hierdoor al op jonge leeftijd geïnteresseerd in het mysterie van de dood en spiritualiteit. Het resultaat is Licht op Verdriet, een persoonlijk en inspirerend verslag over rouwverwerking dat veel lotgenoten en geïnteresseerden zal ondersteunen op hun levensweg en het omgaan met de dood. Verder lezen . boekenbalie uit Rotterdam . Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de ... Licht op Verlies - Om het leven lichter te maken. Trouw zijn én je eigen grenzen kennen 2013 01 11. door Marjolijn Meijer. In de afgelopen weken heb ik veel mails ontvangen met verhalen die mij werden toevertrouwd.Wat mij opviel, is dat veel mensen iets lang kunnen volhouden. Lezing: Licht op je verdriet. 1 oktober 2019 @ 20:00 - 21:30. Wil je als ouder of als leerkracht graag weten hoe je kinderen kunt helpen die verdriet hebben om een lieve overledene? Wil je graag tips en handvatten, zodat je kinderen nog beter kunt begrijpen en zodoende voor hen echt het verschil kunt maken? Doordat ik ben vastgelopen als gevolg van mijn verdriet, ben ik gaan zoeken. Ik had iets nodig waarmee ik zelf aan de slag zou kunnen; de start van een proces. Want ik wist dat ik weer verder zou kunnen, ik had alleen een zetje nodig. Dat vond ...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Son
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
Licht op Verdriet.pdf

OMSCHRIJVING

Marlies van Son verloor haar broertje op 12 jarige leeftijd. Deze ervaring en de dood zijn als een rode draad door haar leven gegaan. Ze raakte hierdoor al op jonge leeftijd geïnteresseerd in het mysterie van de dood en spiritualiteit. Wat is sterven? Hoe kun je daarmee omgaan? Wat kan helend zijn in een rouwproces? Toen op 16 december 1999 plotseling haar zoon Tycho op 14 jarige leeftijd overleed, werd ze opnieuw geconfronteerd met de dood en de verwerking daarvan. Hieruit is een geheel eigen zoektocht naar heling ontstaan. Hoe ga je als ouder om met de dood van je kind? Zij gaf uiting aan haar emoties in de vorm van gedichten, schilderijen, keramiek, brons en beeldhouwen. De antwoorden op de vele vragen zocht zij op spiritueel gebied. Zij ontdekte de helende krachten van de natuur, van het licht, van rituelen en van diverse oefeningen, zoals visualisaties en ademhalingsoefeningen.In haar werk als yogadocente, Reiki-master en NEI-therapeute komt Marlies van Son regelmatig in aanraking met mensen die vastlopen in rouwprocessen. Hierdoor ontstond de behoefte om haar ervaringen te delen. Het resultaat is Licht op Verdriet, een persoonlijk en inspirerend verslag over rouwverwerking dat veel lotgenoten en geïnteresseerden zal ondersteunen op hun levensweg en het omgaan met de dood.

Wil je het boek lezen?Licht op Verdriet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Son. Lezen Licht op Verdriet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN