Levensweg

Levensweg - Rolinka Tessensohn-Rijsdijk | Stml-tunisie.org

... bordspel, voor 2 tot 6 spelers.Het is geschikt vanaf een leeftijd van 8 jaar, en is uitgegeven door Milton Bradley (MB, tegenwoordig onderdeel van Hasbro) ... Review: Levensweg Junior uitleg & spelregels - Mamaliefde ... .Het spel probeert een mensenleven te simuleren, waarbij men zo rijk mogelijk moet worden. Levensweg van mb ,oudere versie,lichtblauwe doos, levensweg is hèt spannende en afwisselde spel over een reis door het leven. Risk. Gebruikt Ophalen of Verzenden. € 20,00 Gisteren. Heemstede Gisteren. Marianne Heemstede. Levensweg reiseditie. Levensweg reiseditie. Bij Levensweg Elektronisch Bankieren gebruik je p ... bol.com | Levensweg - Bordspel | Games ... . € 20,00 Gisteren. Heemstede Gisteren. Marianne Heemstede. Levensweg reiseditie. Levensweg reiseditie. Bij Levensweg Elektronisch Bankieren gebruik je pasjes om te betalen. In deze moderne versie van het bekende spel Levensweg regel je alle geldzaken met de elektronische geldautomaat. Geen cash geld, maar bankpasjes dus! Bewaar je miljoenen op je bankpasje en rij met je auto van start tot pensioen. Levensweg - Bordspel. In Levensweg kies je je eigen avonturen en je eigen weg! Kies uit de Blauwe Wieler, de Roze Cabrio, de Gele Racer of de Groene... Je levensweg wordt veel leuker met deze stoere loopauto! Bekijk het...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolinka Tessensohn-Rijsdijk
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Levensweg.pdf

OMSCHRIJVING

LEVENSWEGDeze bundel bevat een verzameling gedichten, waarbij steeds de nadruk ligt op de liefde en de genade van God. De aanleiding kan van alles zijn: een bepaalde gebeurtenis, een Bijbeltekst of een ontmoeting.God, de Schepper van hemel en aarde, is in Jezus dichtbij gekomen. God is niet een vage persoon of een abstract gegeven. God is een realiteit voor een ieder die in Hem gelooft.Het is het verlangen van de dichteres om anderen te bemoedigen en te vertroosten met haar gedichten. Ze hoopt met deze gedichten ook anderen verlangend zal maken om de weg met God te gaan.Een verzameling gedichten, waarin Gods almacht, genade en liefde zichtbaar worden.

Wil je het boek lezen?Levensweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolinka Tessensohn-Rijsdijk. Lezen Levensweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN