Ketensamenwerking

Ketensamenwerking - T.W. Hardjono | Stml-tunisie.org

...amenwerking? Ketensamenwerking betekent slim samenwerken met de schakels (bedrijven) binnen de keten (supply en/of demand chain) ... Ketensamenwerking - oosterpoortwoon.nl ... . De samenwerking leidt tot meer dan wat individueel haalbaar is. Openheid en vertrouwen vormen de basis van voortdurend leren, continue verbeteren en er gezamenlijk beter van worden. Ketensamenwerking de sleutel om de dingen die we echt belangrijk vinden (People, Planet, Prosperity, Peace & Partnership) ook daadwerkelijk tot stand te brengen. Maar vanzelf gaat dat niet. Prof. dr. Jack van der Veen, hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode Universiteit Nyenrode ... Ketensamenwerking - Omnia Wonen ... . Maar vanzelf gaat dat niet. Prof. dr. Jack van der Veen, hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode Universiteit Nyenrode geeft vijf belangrijke uitgangspunten om interne en externe samenwerkingen op weg te helpen. Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies Houdt in gedachten dat ketensamenwerking voordeel oplevert voor iedere schakel in de keten, onenigheid over wie het proces leidt is vaak onnodig. Als een dergelijke situatie zich toch voordoet kan het verstandig zijn een onafhankelijk persoon aan te stellen om het proces van ketensamenwerking te managen. Ketensamenwerking wordt steeds belangrijker. Diensten en producten vragen in toenemende mate om input uit allerlei verschillende organisaties, waardoor een netwerk van ketens ontstaat die samenwerken aan een gezamenlijk doel. Kenmerkend is dat de samenwerking een min of meer duurzaam karakter heeft. kunnen ketensamenwerking in de weg staan. Tegengestelde belangen en verschillen in drijfveren moeten worden onderkend en overwonnen om projecten te laten slagen. Het is van belang om zicht te hebben op de obstakels en te zoeken naar oplos-singen. Voor het ontwikkelen en realiseren van succesvolle ketenprojecten zijn de volgende voorwaarden van ... Ketensamenwerking is het streven naar samenwerking tussen de in de keten betrokken specialistische partijen. Bij het welslagen van samenwerking in de keten speelt het werken volgens dez...

INFORMATIE

AUTEUR
T.W. Hardjono
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Ketensamenwerking.pdf

OMSCHRIJVING

De mens is een sociaal wezen, om te overleven heeft hij anderen nodig. Toch gaat samenwerken meestal niet vanzelf en het wordt niet eenvoudiger wanneer dit in een keten gebeurt. Mensen en organisaties kunnen daarbij elkaar - maar ook zichzelf - behoorlijk dwars zitten.De kunst van succesvol samenwerken ligt in de gedachte dat mensen als collectief meer bereiken dan los van elkaar; het is en blijft mensenwerk. Dat is waar dit boek over gaat; hoe kunnen mensen ketens en netwerken vormen die wél de gewenste resultaten opleveren waarbij duurzaam, transparant en vol vertrouwen met elkaar wordt samengewerkt. Achttien auteurs belichten vanuit hun eigen vakgebied voorwaarden, methodes en cases. Met dit boek krijgt u inzicht in hoe duurzame ketensamenwerking wordt gerealiseerd en enorme resultaten kan opleveren binnen uw organisatie en netwerkverbanden. De hier samengebrachte kennis komt voort uit ervaringen met ketensamenwerking binnen het bedrijfsleven, de overheid, rampenbestrijding, de zorg en de wetenschap. Laat u inspireren en ga er zelf mee aan de slag!

Wil je het boek lezen?Ketensamenwerking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.W. Hardjono. Lezen Ketensamenwerking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN