Interne Communicatie Voor De Professional

Interne Communicatie Voor De Professional - E. Reijnders | Stml-tunisie.org

...checklists maken van Interne communicatie voor de professional een uitermate praktisch handboek, gefundeerd op het sociaal constructivisme ... Interne communicatie voor de professional - Erik Reijnders ... ... . Het is vooral bestemd voor (interne) communicatiespecialisten, cursisten in communicatieberoepsopleidingen en afstuderenden in HBO-/WO-Communicatie. Meet de impact van de interne communicatie met duidelijke en krachtige statistieken. Publiceer, analyseer en optimaliseer. Ontdek het Relevance platform. Mobiele App. Mobiele App. Bereik alle werknemers met de nieuwst updates via de native app. De beste oplos ... De communicatieprofessional van nu - Logeion ... . Ontdek het Relevance platform. Mobiele App. Mobiele App. Bereik alle werknemers met de nieuwst updates via de native app. De beste oplossing voor Interne Communicatie ... interne communicatie en HR professionals. Interne communicatie dient dus vanaf het begin te zijn aangehaakt. Integreren Als interne communicatie de verandering is, pleit dat bijna voor het volledig integreren van de communicatie en change-functie. Als de changemanager goed snapt wat de toegevoegde waarde is van interne communicatie is dat inderdaad een pre. Interne communicatie: succesfactor voor organisaties Zo is een goed doordachte interne communicatie een waardemeter voor de betrokkenheid van medewerkers in het bedrijf: mensen worden immers gemotiveerd door wat ze horen of lezen, ze raken geïnspireerd door hun managers of collega's, het schept een vertrouwensband. Interne communicatie voor de professional van Erik Reijnders, 9789023248972 voor € 42,00 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. interne communicatie voor de professional voorwoord dit boek geeft nieuw inzichten in: de veranderende rolopvatting over de coachende adviseur in de nieuwe om Dan ben je niet meer 'leuk voor erbij' maar onmisbaar. Zo iemand heeft zeven eigenschappen. 1. Claimt de communicatie niet: iedereen communiceert; de communicatieprofessional is in staat om dat in goede banen te leiden, soms door over te nemen maar steeds vaker door kaders te bieden, te ondersteunen, aan te moedigen, te trainen, af te ... Van alle beroepen heeft Human Resources te maken met de meest uitdagende en variërende vormen van communicatie. Wij, HR-professionals, moeten meester zijn in overtuigingskracht tijdens het werven van nieuw personeel, moeten empathie hebben voor arbeidsverhoudingen en genuanceerd omgaan met de communicatie naar werknemers. Ook moeten we effectieve trainingen kunnen ontwerpen en in staat zijn ... Bestel Interne communicatie voor de professional van Erik Reijnders. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Reijnders
DIMENSIE
3,46 MB
BESTANDSNAAM
Interne Communicatie Voor De Professional.pdf

OMSCHRIJVING

In organisaties wordt heel wat gecommuniceerd. Niet iedereen is daarin even succesvol. Communicatiespecialisten zouden met name managers kunnen helpen effectiever te communiceren, met een 'communicatievere organisatie' als resultaat. Vaak concentreren communicatiespecialisten zich echter op informatieoverdracht - terwijl ze diep in hun hart weten dat dat niet de kern van interne communicatie is.In 'Interne communicatie voor de professional' laat Erik Reijnders zien dat het ook anders kan. Daartoe introduceert hij een andere kijk op communicatie. Met behulp van de interactie-visie kunnen (senior) communicatieprofessionals groeien van het werken met middelen naar het werken met mensen, van 'his master's voice' naar 'his master's coach.' Gezamenlijke betekenisgeving in dialoog en interactie staat hierbij centraal.Het boek is opgebouwd uit drie delen. Deel I laat zien dat veranderingen in de samenleving en in organisaties consequenties hebben voor de interne communicatie. Ook komen twee visies op veranderen aan bod met elk hun communicatieve kenmerken. In Deel II staat de professie centraal. Het beschrijft onder meer twee basisvisies op interne communicatie: de actie-visie en de interactie-visie. Daarnaast is er veel aandacht voor de toegevoegde waarde en de professionalisering van de interne communicatiespecialist. Deel III is een zeer praktische vertaling van de interactie-visie. Drie hoofdstukken geven antwoord op vragen als: hoe help je managers zodat zij zèlf effectiever communiceren, hoe stimuleer je de dialoog in groepen en hoe kun je veranderingen interactiever maken?De vele voorbeelden, werkvormen, gespreksprotocollen en checklists maken van 'Interne communicatie voor de professional' een uitermate praktisch handboek. Het is vooral bestemd voor (interne) communicatiespecialisten, cursisten in communicatieberoepsopleidingen op C- en D-niveau en afstuderenden in HBO-/WO-Communicatie.Erik Reijnders is zelfstandig communicatie- en organisatieadviseur. Hij houdt zich bezig met het professionaliseren van communicatiespecialisten en het interactiever maken van veranderingen in organisaties. Hij schreef verschillende boeken en artikelen over interne communicatie en veranderingen.

Wil je het boek lezen?Interne Communicatie Voor De Professional in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Reijnders. Lezen Interne Communicatie Voor De Professional Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN