Boeddhisme Voor Alledag

Boeddhisme Voor Alledag - Nagdban bstan dzin rgyamtsho | Stml-tunisie.org

...de persoon-in-relatie als voor de "verleid(st)er" ... Rituelen en ceremonien voor alledag - Lorna St. Aubyn ... ... . Niet meer niet minder, je gaat niet naar de hel of zo maar 't is niet ethisch. Boeddhisme is in Nederland geen exotisch verschijnsel meer. Mediteren is voor steeds meer mensen de oplossing om tot rust te komen. Twee weken geleden opende koningin Beatrix onder grote ... Geluk voor alledag - Dalai Lama Leer rust en vrede te vinden met Geluk voor alledag. Iedereen verlangt naar een gelukkig en zinvol l ... Boeddhisme voor alledag - Dalai Lama - (ISBN ... ... . Iedereen verlangt naar een gelukkig en zinvol leven. En dat kun je in jezelf vinden. In Geluk voor alledag vertelt de Dalai Lama hoe je je hart open kunt stellen en innerlijke rust bereikt. Leer alledaagse problemen en gevoelens te overwinnen. Levenslooprituelen markeren de belangrijke momenten in iemands leven. Binnen elke levensbeschouwing bestaan er dan ook tal van gewoonten en gebruiken die een geboorte, de overgang naar volwassenheid, een huwelijk of een overlijden begeleiden. In deze tekst vind je meer info over hoe binnen het joodse geloof met de komst van nieuw leven wordt omgegaan.Voortplanting als Aanbevolen donatie € 3,50 voor de meditatie en € 15,- per les. Wil je aan beide meedoen, dan is de aanbevolen donatie € 15,-. Voor studenten en Stadspashouders € 10. (IBAN: NL52 TRIO 0198 448 201) Aanmelden via [email protected] Meer Rituelen en cermoniën voor alledag - Lorna St. Aubyn Een eenvoudig ritueel kan een hulpmiddel zijn om weer betekenis en zin aan je leven te geven. Rituelen kunnen ons helpen over traumatische gebeurtenissen in ons leven heen te komen; ze kunnen ons vertrouwen en kracht schenken en gedenkwaardige ogenblikken van innerlijke vreugde in ons leven brengen....

INFORMATIE

AUTEUR
Nagdban bstan dzin rgyamtsho
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Boeddhisme Voor Alledag.pdf

OMSCHRIJVING

Alle mensen bezitten een gemeenschappelijk verlangen: het verkrijgen van geluk en een zinvol leven. Boeddhisme voor alledag is een leidraad om uw hart open te stellen en innerlijke rust te bereiken. U leert alledaagse problemen en gevoelens van woede, wantrouwen, jaloezie en onzekerheid te overwinnen.

Wil je het boek lezen?Boeddhisme Voor Alledag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nagdban bstan dzin rgyamtsho. Lezen Boeddhisme Voor Alledag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN