Baby-massage boek

Baby-massage boek - T. Heinl | Stml-tunisie.org

...n. De begeleidende foto's laten zien wat je precies moet doen om de beentjes en armpjes optimaal te masseren ... Babymassage | Boek | Uitgeverij Christofoor ... . Dit boek werd me aangeraden op een cm-workshop babymassage. Gezien ik dolenthousiast terugkeerde van deze workshop meteen het boek gekocht. Voor het massage gedeelte vind ik dit een mooie aanvulling op wat we zagen in de workshop en het schema dat we daar toepasten. Het gedeelte voetreflexologie nog niet toegepast. Babymassage is de ideale manier om dit contact met uw baby optimaal te beleven. Massage bevordert niet all ... Hoe & wat: babymassage - Mama en Zo ... . Babymassage is de ideale manier om dit contact met uw baby optimaal te beleven. Massage bevordert niet alleen de fysieke ontwikkeling van uw baby, maar ook zijn psychische gezondheid. ... Daarnaast zal de band met uw baby dankzij babymassage aanzienlijk versterken. Dit boek leert u aan de hand van de vele foto's verschillende massagetechnieken aan. 'Babymassage' is geschreven door de ervaren babymassage-therapeut Suzanne Reese, zelf ook moeder. Dit boekje geeft ouders duidelijke instructies hoe ze hun baby met liefde en tederheid kunnen masseren. De begeleidende foto's laten zien wat je precies moet doen om de beentjes en armpjes optimaal te masseren. 'Babymassage' is geschreven door de ervaren babymassage-therapeut Suzanne Reese, zelf ook moeder. Dit boekje geeft ouders duidelijke instructies hoe ze hun baby met liefde en tederheid kunnen masseren. De begeleidende foto's laten zien wat je precies moet doen om de beentjes en armpjes optimaal te masseren. Baby-massage boek (Hardcover). Het baby-massage boekHet via huid op huid contact versterken van de band met iemand die zo belangrijk voor u is als uw... Zo pak je een babymassage aan. Van start. Je baby mag het tijdens de massage natuurlijk niet koud hebben, maak daarom de kamer lekker warm (rond de 22 graden). Let erop dat je baby niet net is gevoed, dan kan je baby misselijk worden en gaan sp...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Heinl
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
Baby-massage boek.pdf

OMSCHRIJVING

Het baby-massage boekHet via huid op huid contact versterken van de band met iemand die zo belangrijk voor u is als uw eigen baby, kan u meer plezier en zelfvertrouwen verschaffen d 'aan welke deskundige of theorie ook, zegt dr. Heinl. Via dit contact raakt u vertrouwd met de reacties en gevoelens van uw baby en raakt uw baby meer vertrouwd met u. Het is niet alleen voor de baby maar ook voor de moeder een geruststellend besef dat de intense lichamelijke band die in de zwangerschap is ontstaan niet door de geboorte behoeft te worden verbroken.Zij gunt Frederick Leboyer's boek graag de eer van het beschrijven van de traditionele oud-Indiase kunst van baby-massage, maar onderstreept het feit dat haar methode geboren werd uit de concrete ervaringen, opgedaan tijdens het masseren van haar eigen twee kinderen; deze praktische ervaring was onontbeerlijk voor het vertrouwd raken met de fundamentele beginselen van het vinden van een manier om deze grondbeginselen over te dragen op anderen.De grondbeginselen van baby-massage worden dan ook met een absoluut minimum aan woorden duidelijk gemaakt, vooral aan de hand van de aquarellen van Julie Depledge, die zelf ook haar baby's masseerde. Wellicht is de hoop gerechtvaardigd dat aanvaarding en toepassing van de in dit boek bepleite methode in brede kring een gunstige verandering zal brengen in de huidige situatie, waarin kinderen op het vlak van aanraking zoveel te kort komen. De aanraking zou in samenhang gebracht kunnen worden met de andere aspecten van het vitale proces van de relatie tussen de ouders en het kind, maar ook tussen het kind en de mensen, die het verder ontmoet in de wereld.

Wil je het boek lezen?Baby-massage boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Heinl. Lezen Baby-massage boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN