Het stenen vlot

Het stenen vlot - J. Saramago | Stml-tunisie.org

...Atlantische Oceaan opdrijven. Surrealistische speelfilm is een Nederlands-Spaans-Portugese coproductie naar de roman van de Portugese Nobelprijswinnaar José Saramago ... Het stenen vlot: geologie van het Iberisch Schiereiland ... ... . Het verhaal berust op een oude legende... Saramago's roman Het stenen vlot werd in 2002 verfilmd door George Sluizer. Zijn roman Memoriaal van het klooster werd door de Italiaanse componist Azio Corghi gebruikt voor zijn opera Blimunda. Diezelfde componist gebruikte het theaterstuk Em nome de Deus ("In naam van God") voor z'n opera Divara. TY - JOUR. T1 - Het stenen vlot: plaatbewegingen van het Ib ... bol.com | Het stenen vlot (ebook), J. Saramago ... ... . Diezelfde componist gebruikte het theaterstuk Em nome de Deus ("In naam van God") voor z'n opera Divara. TY - JOUR. T1 - Het stenen vlot: plaatbewegingen van het Iberisch Schiereiland. AU - Andeweg, B. PY - 2012. Y1 - 2012. M3 - Article. JO - Kennislink Het stenen vlot is een fantastische en fascinerende roman, die Saramagos reputatie als meesterverteller bevestigt. Het boek werd verfilmd door George Sluizer. werk. Het stenen vlot. Auteur(s) José Saramago Vertaler(s) Maartje de Kort. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) Boekerij ... Het stenen vlot. Placeholder. Het stenen vlot. José Saramago. Wanneer op een dag een scheur ontstaat tussen Frankrijk en Spanje drijft het Iberisch schiereiland langzaam maar zeker in westelijke richting de Atlantische Oceaan op. De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd ... Het stenen vlot Feature film, 2002, 112 min. Surrealist feature film is a Dutch-Spanish-Portuguese co-production adapted from a novel by the Portuguese Nobel Prize winner José Sa Het stenen vlot - José Saramago - Paperback Wanneer op een dag een scheur ontstaat tussen Frankrijk en Spanje drijft het Iberisch schiereiland langzaam maar zeker in westelijke richting de Atlantische Oceaan op. De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd en de Portugese en Spaanse autoriteiten doen krampachtige pogingen ... www.film1.nl Het stenen vlot | ISBN 9789460927379 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. TY - JOUR. T1 - Het stenen vlot: geologie van het Iberisch Schiereiland. AU - Andeweg, B. PY - 2011. Y1 - 2011. M3 - Article. VL - 2011. SP - 17. EP - 21...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Saramago
DIMENSIE
8,29 MB
BESTANDSNAAM
Het stenen vlot.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer op een dag een scheur ontstaat tussen Frankrijk en Spanje drijft het Iberisch schiereiland langzaam maar zeker in westelijke richting de Atlantische Oceaan op. De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd en de Portugese en Spaanse autoriteiten doen krampachtige pogingen tot crisisbezwering. In de verwarring komt een vijftal uitverkorenen bij elkaar, drie mannen en twee vrouwenplus een hond. Ieder van hen heeft iets onverklaarbaars beleefd op het moment dat de scheur in de Pyreneeën ontstond en samen verkennen ze op het stenen vlot de grenzen van hun nieuwe wereld. Het stenen vlot is een fantastische en fascinerende roman, die Saramagos reputatie als meesterverteller bevestigt. Het boek werd verfilmd door George Sluizer.

Wil je het boek lezen?Het stenen vlot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Saramago. Lezen Het stenen vlot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN