Hemelse boodschappen

Hemelse boodschappen - M. Fowler | Stml-tunisie.org

...g. Een eerste maatstaf is dat hemelse boodschappen NOOIT in tegenstrijd zijn met het Evangelie ... Digibron.nl, Epidemie van hemelse boodschappen ... . Maar dat is helaas niet altijd zo eenvoudig vast te stellen. Daarom ook zegt O. L. Vrouwe van Montichiari dat elke ziener of zienster op zijn eigen terrein moet blijven en niet mag oordelen over andere boodschappen. Hemelse boodschappen. Iedereen weet dat Galileo Galileï (die leefde van 1564, sterfjaar van Michelangelo tot 1642, geboortejaar van Newton) de telescoop uitvond, ... Birgitte was 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden, Ascended Maste ... Een hemelse boodschap - goed nieuws voor u ... ... Birgitte was 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden, Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel persoonlijke als algemene boodschappen door te geven. Een hemelse boodschap van hoop in bange tijden. Deze reis van negen dagen voorbij de dood geeft een inkijkje in de hemelse werkelijkheid. Valse zieners worden daartoe ingezet die sommige goede zaken uit hemelse boodschappen overnemen welke dan met hun eigen visie of foutief geïnspireerde dwalingen worden doorspekt. O. L. Heer zegt tegen Marguerite dat men de echte boodschappen kent aan de tegenwerking van religieuzen. Pas op voor boodschappen die geen tegenwerking ondervinden! Door Boodschappen.nl te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Afwijkingen van of aanvullingen op deze algemene voorwaarden zijn alleen bindend indien deze door Superunie schriftelijk zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Fowler
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Hemelse boodschappen.pdf

OMSCHRIJVING

Maudy Fowler/Gail Hunt VioletteHemelse boodschappenInfluisteringen van engelen en gidsenHemelse boodschappen is het ware verhaal over de paranormaal begaafde Maudy Fowler, die via overledenen boodschappen van engelen en gidsen ontvangt. Samen met co-auteur Gail Hunt Violette heeft zij een zelfhulpboek geschreven dat met zijn positieve boodschap een sterke stimulans kan zijn voor spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling.In simpele voor iedereen toegankelijke bewoordingen vertaalt Maudy de diepe inzichten en levenswijsheden die ze vanuit de hogere wereld krijgt ingefluisterd naar de alledaagse praktijk. Zo is een boek ontstaan gebaseerd op de kracht van positief denken, eenvoud en gezond verstand en over hoe je deze waarden in je leven gestalte kunt geven.De hemelse wijsheid van engelen en gidsen vertaald naar de praktijk van het dagelijks leven.Maudy Fowler is geboren en getogen in Nederland; haar ouders waren afkomstig uit voormalig Nederlands-Indië. Al van haar 11e is zij zich bewust van haar gave en helpt zij mensen om verder te komen op hun levensweg. Ze woont nu in de VS.Gail Hunt Violette, Amerikaanse van geboorte, is kunstenaar en heeft 20 jaar in het godsdienstonderwijs gewerkt. Ze ontmoette Maudy in 2000 en samen reizen ze nu door de VS en Europa en geven presentaties. Ze zijn geregeld in Nederland. (www.maudy.com)

Wil je het boek lezen?Hemelse boodschappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Fowler. Lezen Hemelse boodschappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN