Het stenen vlot

Het stenen vlot - J. Saramago | Stml-tunisie.org

...en zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd ... Het stenen vlot: geologie van het Iberisch Schiereiland ... ... ... Het stenen vlot Feature film, 2002, 112 min. Surrealist feature film is a Dutch-Spanish-Portuguese co-production adapted from a novel by the Portuguese Nobel Prize winner José Sa Het stenen vlot - José Saramago - Paperback Wanneer op een dag een scheur ontstaat tussen Frankrijk en Spanje drijft het Iberisch schiereiland langzaam maar zeker in westelijke richting de Atlantische Oceaan op. De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schier ... bol.com | Het stenen vlot (ebook), J. Saramago ... ... . De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd en de Portugese en Spaanse autoriteiten doen krampachtige pogingen ... www.film1.nl Het stenen vlot | ISBN 9789460927379 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. TY - JOUR. T1 - Het stenen vlot: geologie van het Iberisch Schiereiland. AU - Andeweg, B. PY - 2011. Y1 - 2011. M3 - Article. VL - 2011. SP - 17. EP - 21...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Saramago
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Het stenen vlot.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer op een dag een scheur ontstaat tussen Frankrijk en Spanje drijft het Iberisch schiereiland langzaam maar zeker in westelijke richting de Atlantische Oceaan op. De toeristen en de vermogenden maken zich halsoverkop uit de voeten, het schiereiland is aan zichzelf overgeleverd en de Portugese en Spaanse autoriteiten doen krampachtige pogingen tot crisisbezwering. In de verwarring komt een vijftal uitverkorenen bij elkaar, drie mannen en twee vrouwenplus een hond. Ieder van hen heeft iets onverklaarbaars beleefd op het moment dat de scheur in de Pyreneeën ontstond en samen verkennen ze op het stenen vlot de grenzen van hun nieuwe wereld. Het stenen vlot is een fantastische en fascinerende roman, die Saramagos reputatie als meesterverteller bevestigt. Het boek werd verfilmd door George Sluizer.

Wil je het boek lezen?Het stenen vlot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Saramago. Lezen Het stenen vlot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN