De Interviewer

De Interviewer - Ischa Meijer | Stml-tunisie.org

...iews), in 1987 (Interviewen voor beginners) en in 1999 (De Interviewer) ... De Interviewer - Home | Facebook ... . Van de in totaal vijfentachtig eerder gebundelde interviews staan er acht in De interviewer en de schrijvers. De overige zijn nooit eerder gebundeld. De Nederlandse koopvaardij in oorlogstijd, 8 zeemansportretten uit WOII Ageeth van der Veen heeft 20 jaar ervaring met interviewen: over oorlog- en conflictsituaties van 1939 tot en met nu, over allerlei vakinhoudelijke onderwerpen, buitenlandse zaken, de zorg, actualiteiten en familiegeschiedenissen. De interviewer zegt namelijk dat zijn team veel onderzoek gedaan heef ... Interview - Wikipedia ... . De interviewer zegt namelijk dat zijn team veel onderzoek gedaan heeft en tot deze bevindingen is gekomen. Je ziet dat het bloed bij Rico onder de nagels vandaan wordt gehaald. Wie is Badr Hari? Op het moment dat de interviewer naar zijn beroemde ex-vrouw vraagt weet Rico dat er iets raars aan de hand is. TY - CHAP. T1 - De interviewer, hulp of hindernis? AU - van der Zouwen, J. PY - 2006. Y1 - 2006. M3 - Chapter. SN - 9086830013. SN - 9789086830015 Kickbokser Rico Verhoeven werd vrijdag flink in de maling genomen in het SBS6-programma Wie Het Laatst Lacht. Er werd een nep-interview afgenomen met de bekende kickbokser en dat ging niet helemaal goed. Verhoeven raakte geïrriteerd en brak per ongeluk een rib van de nep-interviewer. Verhoeven werd door een zogenaamde Amerikaanse zender geïnterviewd. De VARA heeft vanochtend de twaalf genomineerden voor de Sonja Barend Award bekendgemaakt, de prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen. Bekijk de genomineerde interviews....

INFORMATIE

AUTEUR
Ischa Meijer
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
De Interviewer.pdf

OMSCHRIJVING

Ischa Meijer was de beste interviewer van Nederland, daar is vriend en vijand het over eens. In deze bundel is een aantal interviews bijeengebracht die een representatief beeld geven van de rasinterviewer die hij was. De selectie bestrijkt de ruim vijfentwintig jaar waarin Meijer zo'n vijfhonderd interviews publiceerde in diverse dag- en weekbladen. Te beginnen aan het eind van de jaren zestig in De Nieuwe Linie, vervolgens in de jaren zeventig in Haagse Post, in de jaren tachtig in Vrij Nederland en ten slotte aan het begin van de jaren negentiq in Nieuwe Revu en Het Parool.Deze bundel, waarin alle perioden vertegenwoordigd zijn, laat niet alleen de ontwikkeling van Ischa Meijers geraffineerde interviewtechniek zien, maar geeft tevens een rijkgeschakeerd tijdsbeeld van de afgelopen vijfentwintig jaar. Meijer koos zijn gesprekspartners uit de meest uiteenlopende kringen: wetenschap, politiek, kunst, sport - Loe de Jong, Bram Peper, Freek de Jonge, Mart Smeets enzovoort. De actualiteit was wel de aanleiding voor een interview, maar nooit het uiteindelijke doel. Het ging Meijer om de drijfveren van de geïnterviewde. En hij slaagde er altijd in vragen te stellen die nog niemand had gesteld, ook de geïnterviewden zelf niet. Dezen lieten zich soms verleiden meer te zeggen dan zij vooraf van plan waren, wat meer dan eens tot geruchtmakende interviews heeft geleid, die in deze bundel uiteraard niet ontbreken.

Wil je het boek lezen?De Interviewer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ischa Meijer. Lezen De Interviewer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN