Dicht op de muur

Dicht op de muur - Mieke van der Weij | Stml-tunisie.org

...itten onder die raampjes ook scheuren, horizontaal ... Deur dicht metselen | Stappenplan ... . We hebben die muren in maart behandeld en geschilderd. Let wel even op: Net zoals roodband of de meeste andere plamuurmiddelen krimpt Uniflott. Je moet dit dus twee keer opbrengen. In jouw geval heeft dit denk ik de voorkeur boven Red Devil. Dit moet je namelijk met een plamuurmes opbrengen. Als je een broze betonnen muur hebt (gasbeton) dan is mijn advies om het te laten stuccen. Doe dan mee met een van de workshops 'Dichter op ... Tip gevraagd om aansluiting dak en muur waterdicht te maken ... . Doe dan mee met een van de workshops 'Dichter op de muur'. Laat de beelden spreken en maak er woorden van. De workshop begint met samen kijken naar de mural. Het schrijven gebeurt binnen, in de buurt van de mural, onder leiding van schrijfdocent Heleen Schoone. Je schrijft aan de hand van voorbeelden van bekende dichters. De blokken zaag je op maat met een grof getande zaag en tussen de blokken en de ook tussen de blokken en de muur breng je ruim lijm aan. Lijm wat tussen de blokken uitkomt bij het stapelen veeg je gewoon weg. Tussen de blokken moet je om de laag een veeranker maken aan beide kanten van de muur....

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke van der Weij
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Dicht op de muur.pdf

OMSCHRIJVING

Niet onbegrijpelijk dat juist Templum Salomonis Dicht op de muur opnieuw uitgeeft op de hoek Kloksteeg/Nieuwsteeg is het, acht jaar geleden, allemaal begonnen. Met, in de eigen Russische taal, hoopvol Marina Tsvetajeva (1892-1941).

Wil je het boek lezen?Dicht op de muur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke van der Weij. Lezen Dicht op de muur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN