De nieuwe kinderbijbel

De nieuwe kinderbijbel - Ann Pilling | Stml-tunisie.org

...hier dus aan het goede adres. De toren van Babel, Simson, David en Goliath, Daniël in de leeuwenkuil, de geboorte van Jezus, Pasen ... De Prentenbijbel | Marijke ten Cate | €29,95 ... ... ... dit zijn enkele van de 30 bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament die zijn opgenomen in de Kinderbijbel. Het eenvoudige taalgebruik en de prachtige, kleurrijke illustraties brengen de bijbelverhalen dicht bij de kinderen. Je kunt de platen op het Digibord laten zien tijdens je vertelling of ze gebruiken bij het terug vertellen. Als je op de afbeelding klikt kom je op de downloadpagina van de platen en Powerpoints. Er zijn soms van één verhaal meerdere ve ... bol.com | De Kinderbijbel, Simone Foekens | 9789492482303 ... ... . Als je op de afbeelding klikt kom je op de downloadpagina van de platen en Powerpoints. Er zijn soms van één verhaal meerdere versies platen. Er is een rode serie, een zwarte serie, een paarse serie. De overige platen zijn groen. De nieuwe, lijvige kinderbijbel (150 verhalen!), geschreven door de kinderboekenauteurs Liesbeth van Binsbergen, Roland Kalkman en Willemijn de Weerd, kan daarbij een hulpmiddel zijn. Wees de eerste om "De Nieuwe Kinderbijbel : Nieuwe Testament (in kleuren) - Tekst van Shirly Steen : met 160 kleurentekeningen van Charles Front" te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. In de bijbel staan misschien wel de oudste verhalen van de wereld. Bijna iedereen kent ze dan ook. In deze nieuwe kinderbijbel zijn de verhalen herverteld, speciaal voor jonge kinderen. Ps. 33:6 2 Kor. 4:6 Hebr. 11:3 God zei: 'Er moet licht komen,' en er was licht. 4 God zag dat het licht goed was, en hij scheidde het licht van de duisternis; 5 het licht noemde hij dag, de duisternis noemde hij nacht. Het werd avond en het werd morgen. De eerste dag. 6 God zei: 'Er moet midden in het water een gewelf komen dat de watermassa's van elkaar scheidt.' 7 Beschrijving. De Nieuwe Kinderbijbel in kleuren Oude Testament. Fijn om te lezen heerlijk om naar te luisteren een feest om te bekijken. In deze kinderbijbel met veel fel gekleurde illustraties worden de verhalen uit het Nieuwe Testament zo naverteld, dat het net is of je in de echte Bijbel zit te lezen. Wil je weten hoe iets werkt op de website, raadpleeg dan de gebruikersgids. Bij debijbel.nl hoort de app Mijn Bijbel. In deze gratis bijbel app lees je de Bijbel ook offline. Zo heb je altijd de Bijbel in Gewone Taal en de Nieuwe Bijbelvertaling bij de hand. Download de app in Google Play of de App Store. In Alles maakt muziek zijn de eerste 13 liedjes en verhalen van de Liedjesbijbel verzameld; van de schepping, zondeval en zondvloed tot Abraham, Isaak en Jakob. Met aansprekende bijbelverhalen, verrassende liedjes en eigentijdse illustraties. Zo biedt de Liedjesbijbel het mooiste uit de Bijbel, in muziek, woord en beeld voor een nieuwe generatie. Kinderbijbelverhalen Nieuwe Test...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Pilling
DIMENSIE
4,44 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe kinderbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

In de bijbel staan misschien wel de oudste verhalen van de wereld. Bijna iedereen kent ze dan ook. In deze nieuwe kinderbijbel zijn de verhalen herverteld, speciaal voor jonge kinderen. Ken je de kleine David nog, die de reus Goliath verslaat? En dat mooie verhaal over de lange tocht door de woestijn? Dat ging over Mozes die zijn volk laat ontsnappen aan de gemene farao.Deze en ruim negentig andere hervertelde verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament zijn in dit boek prachtig en kleurrijk geïllustreerd. En bij elk verhaal staat aangegeven waar je het gedeelte kunt vinden in de 'volwassen' bijbel.'De nieuwe kinderbijbel' is uitstekend geschikt om voor te lezen, of om zelf te lezen.

Wil je het boek lezen?De nieuwe kinderbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Pilling. Lezen De nieuwe kinderbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN