Van big brother tot hersenhype

Van big brother tot hersenhype - Jaap van Ginneken | Stml-tunisie.org

...er tot hersenhype. Van Big Brother tot hersenhype is verschenen ter ere van het 75-jarig jubileum van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) ... Van Big Brother tot hersenhype : de psycholoog in de ... ... . Het NIP is de beroepsvereniging van en voor psychologen, met ruim 13.000 leden. De vereniging bevordert de beoefening van psychologie, behartigt de belangen van psychologen en biedt een platform aan de leden. Van big brother tot hersenhype | ISBN 9789461274571 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van big brother tot hersenhype Jaap van Ginneken • ebook • epub. Samenvatting . ADHD, ASS, DSM, IQ, PTSS: d ... PDF De psycholoog in de praktijk - Boom Psychologie ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van big brother tot hersenhype Jaap van Ginneken • ebook • epub. Samenvatting . ADHD, ASS, DSM, IQ, PTSS: de alfabetsoep wordt steeds dikker. Je krijgt overal met de `psy te maken: op het consultatiebureau, op school, bij de huisarts, op het werk en in het bejaardentehuis. ADHD, ASS, DSM, IQ, PTSS: de alfabetsoep wordt steeds dikker. Je krijgt overal met de `psy te maken: op het consultatiebureau, op school, bij de huisarts, op het werk en in het bejaardentehuis. Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap van Ginneken
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Van big brother tot hersenhype.pdf

OMSCHRIJVING

Jaap van Ginneken buigt zich over het geweten en de toekomst van de psychologie. Deze 'mentaliteitsgeschiedenis' verschijnt bij het 75-jarig jubileum van het NIP, de beroepsvereniging van psychologen. De auteur behandelt thema's en kwesties uit de beroepspraktijk en schildert ondertussen een boeiende geschiedenis van het NIP, met de nadruk op de periode 1988-2013. Het boek vormt een mooie inspiratiebron voor (aankomende) psychologen.Jaap van Ginneken is media- en massapsycholoog. Hij publiceerde twintig boeken in vijf talen en is een veelgevraagd spreker over sociale psychologie.

Wil je het boek lezen?Van big brother tot hersenhype in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap van Ginneken. Lezen Van big brother tot hersenhype Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN