In het begin

In het begin - Zwoferink, Laura | Stml-tunisie.org

...beide gebruikt worden - op het begin wordt niet gebruikt ... Op / aan het einde van (de maand) - Taaladvies.net ... . 02 februari 2012 21:15 Het gratis online puzzelwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. in het begin. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: eerst (bw): aanvankelijk, vroeger, tevoren, vooreerst, vóór, in het begin aanvankelijk (bw): eerst, in het begin, initieel, oorspronkelijk in eerste instantie (bw): aanvankelijk, eerst, in het begin Maar hier is een (klein) verschil. Bij 'Aan het begin van de vergadering …' bedoelt de ... Puzzelwoordenboek Begin - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Bij 'Aan het begin van de vergadering …' bedoelt de schrijver het korte moment aan het begin van de vergadering. De nadruk ligt hier op het beginmoment. Bij 'In het begin van de vergadering …' gaat het om een langer moment, bijvoorbeeld het eerste uur van de vergadering. Het gaat meer om een periode. In het begin is er een gezin. Een heel gewoon gezin: B...

INFORMATIE

AUTEUR
Zwoferink, Laura
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
In het begin.pdf

OMSCHRIJVING

Een kartonboekje met een Bijbels verhaal voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. De eenvoudige tekst is van de hand van Laura Zwoferink, auteur van de serie Kijk en Luister. Met mooie tekeningen van Jaap Kramer voor veel kijkplezier.

Wil je het boek lezen?In het begin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zwoferink, Laura. Lezen In het begin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN