Eliska

Eliska - I. Prochazkova | Stml-tunisie.org

...aanschaatsster. Ze traint net als Martina Sáblíková en Nikola Zdráhalová bij Petr Nováks NOVIS Team ... Eliska Biersteker | Facebook ... ... EOF ... aanschaatsster. Ze traint net als Martina Sáblíková en Nikola Zdráhalová bij Petr Nováks NOVIS Team.. Haar wereldbekerdebuut maakte ze op 28 januari 2017 in Berlijn.Tijdens het WK Afstanden 2017 op de Gangneung Science Oval eindigde Dřímalová als 24e op het onderdeel Mass start.In 2013 en 2014 nam ze deel aan het WK ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Prochazkova
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Eliska.pdf

OMSCHRIJVING

Toen ze dertien was droomde Carolina over een balletcarrière en over Lev. De populairste jongen van de klas. Nu, na haar bijna fatale val, is alles anders geworden. Ze wilde stoer doen en klom met Lev op de kerktoren. De val maakte een einde aan al haar illusies. Maar niet aan haar vechtlust. Ze komt er met veel doorzettingsvermogen bovenop en schrijft zich in voor de toneelschool. Een boek over liefde, over tegenslagen en vooral over geloof in jezelf.

Wil je het boek lezen?Eliska in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Prochazkova. Lezen Eliska Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN