Het maakbare kind

Het maakbare kind - M.F. Delfos | Stml-tunisie.org

...hoolrijp gemaakt door hen gehoorzaamheid te leren, ... Het maakbare geweten - VPRO Dorst - VPRO ... ... De maakbare baby; een kind van eigen huid? 20/09/2017 - ... En wat doet het met een kind om genetisch verwant te zijn aan slechts één ouder, of juist aan drie of meer ouders? Als het technisch mogelijk wordt om een genetisch eigen kind te krijgen, kan de vraag ernaar groter worden. Het maakbare kind op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Bestel Het maakbare kind Voor 23:00 besteld, mo ... Het maakbare kind? Jij mag zijn zoals je bent. Om te ... ... ... Bestel Het maakbare kind Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 8-mrt-2018 - Het maakbare kind Opvoeding als (ver)gissing. 8-mrt-2018 - Het maakbare kind Opvoeding als (ver)gissing. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. Ruben Pest maakt video-installaties, is filmmaker, en editor. In zijn werk onderzoekt Ruben graag nieuwe vertelvormen. Sinds hij aan Het Maakbare Geweten werkte zijn audioverhalen en podcast niet meer weg te denken uit zijn palet. "Het mooie van het medium vind ik dat het je meesleept, maar dat het genoeg ruimte laat voor verbeelding, verwondering of een eigen visie op het onderwerp"....

INFORMATIE

AUTEUR
M.F. Delfos
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
Het maakbare kind.pdf

OMSCHRIJVING

Het maakbare kind 1e druk is een boek van M.F. Delfos uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066657809 Comeniuslezing, gehouden op 31 maart 2006 door Martine DelfosWe gebruiken de opvoeding als instrument om van het kind te maken wat we zouden willen dat het wordt. Maar hoe maakbaar is het kind eigenlijk? En wat is opvoeding eigenlijk? Sinds enkele jaren zijn we ons, sterker dan ooit, aan het buigen over het kind. Het welzijn van kinderen is meer dan alleen een wens van ouders en begeleiders. Met de ondertekening van het Internationale Verdrag Inzake de Rechten van het Kind (VIRK) in 1989 hebben we onszelf verplicht deze rechten te respecteren. Kinderrechten beperken zich niet langer tot bescherming tegen schadelijke en criminele activiteiten. Kinderrechten gaan verder dan dat: welzijn is hun recht, het is aan ons om hen op te voeden.

Wil je het boek lezen?Het maakbare kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.F. Delfos. Lezen Het maakbare kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN