Mijn zwangerschap en baby

Mijn zwangerschap en baby - none | Stml-tunisie.org

...vooral 's nachts en kan heel lang aanhouden, waarbij je kind ook vastzittend slijm kan ophoesten ... Mijn zwangerschap - Kind en Gezin ... . Hoe kan ik oefenhapjes voor mijn baby goed bewaren en ontdooien? Mag mijn kindje al kruiden hebben? Is potjesvoeding gezond om te geven? Van welke melk kan ik pap maken voor mijn baby? Welke vragen over voeding kan ik stellen op het consultatiebureau? Is de Rapley-methode veilig voor mijn baby? Wanneer mag mijn baby brood eten? Kan ik mijn baby ... Terug naar Zwangerschap en baby Gezonde voeding en voedingsstoffen Aandoeningen Afvallen en ... Mijn zwangerschap - Baby Op Komst ... ... Terug naar Zwangerschap en baby Gezonde voeding en voedingsstoffen Aandoeningen Afvallen en gewicht Zwangerschap en baby Kinderen en jongeren Eten kopen en keurmerken Veilig eten en E-nummers Koken en bewaren Vragen aan het Voedingscentrum . Vraag en antwoord Wat kan ik eten bij verstopping tijdens mijn zwangerschap? Dit handboek bestaat uit twee delen, mijn zwangerschap en mijn baby. Alle 'technische' en praktische informatie is op een luchtige manier geschreven en zo behapbaar voor iedereen. Er zitten vooral veel foto's in en bijzonder zijn de zwangerschapskalender en checklists. Registreer je dan op 'Mijn zwangerschap'. Vul volgende gegevens in: de vermoedelijke bevallingsdatum, je woonplaats, of je al dan niet een partner hebt en of je al kindjes in huis hebt. Je krijgt dan een dynamische tijdslijn op maat, week na week met tips, leuke weetjes, heldere en correcte informatie en getuigenissen op maat....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Mijn zwangerschap en baby.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn zwangerschap en baby is een prachtig geïllustreerd handboekvoor de zwangerschap en de eerste drie jaar daarna. Hetis eigentijds vormgegeven, leest als een trein en is speels doorde zwangerschapskalender in de vorm van kijk-achter-deflapjespagina’s. Elk denkbaar zwangerschapsthema (voeding,uiterlijk, gezondheid), de bevalling, en de periode daarna(moeder zijn, verzorging van je kind) komt aan de orde. Hetboek oogt als een modern mama-tijdschrift, en is toegankelijkals een website dankzij de handige visuele uitleg, to-do-lijstjes,tips, en illustratieve fotografie.

Wil je het boek lezen?Mijn zwangerschap en baby in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Mijn zwangerschap en baby Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN