Bobbi omkeerboek

Bobbi omkeerboek - Monica Maas | Stml-tunisie.org

...n de titels Bobbi gaat naar zee en Bobbi op vakantie ... Scheltema | Bobbi omkeerboek, Monica Maas ... . Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal. Het ideale voorleesboek voor de zomer! Bestellen Libris Bol.com Of koop het boek bij de plaatselijke boekhandel Bobbi omkeerboek sint en kerst Het ideale Bobbi-boek voor de feestdagen. Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst in een omkeerboek. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen ... Bobbi Omkeerboek Zomer + Bobbi Strandbal online kopen ... ... . Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond. www.bobbi.nl Zomers omkeerboek met gratis Bobbi-strandbal In het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels 'Bobbi gaat naar zee' en 'Bobbi op vakantie' gebundeld. Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal. Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus! Biografie Jeugd en opleiding. Monica Maas werd geboren op het eiland Texel waar ze nog steeds woont en werkt. Ze werd eerst kleuterleidster.Na haar opleiding is ze vier jaar juf geweest op een kleuterschool.Intussen kreeg ze tekenopdrachten en vanaf 1978 werd ze fulltime illustratrice en later kinderboekenschrijfster. Bobbi omkeerboek zomer In het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels 'Bobbi gaat naar zee' en 'Bobbi op vakantie' gebundeld. Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal. Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus! Bekijk op bol.com Bobbi is een vrolijke beer. Met zijn knuffelvriendjes beleeft hij allerlei herkenbare dingen. Hij gaat hij naar de b...

INFORMATIE

AUTEUR
Monica Maas
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Bobbi omkeerboek.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Bobbi. Bobbi is een populaire serie kinderboeken voor peuters vanaf 2 jaar. De lieve verhaaltjes zijn op rijm geschreven. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond. Een feestelijk prentenboek voor peuters!In Bobbi viert kerst geniet Bobbi van alle gezelligheid rond kerst. Hij gaat een kerstboom kopen, die hij mooi mag versieren en hij knutselt mooie kerstkaarten die hij zelf rondbrengt. Er ligt sneeuw, en dus maakt Bobbi een sneeuwpop die een kerstmuts op krijgt. Tot slot geniet hij bij het kaarslicht van een heerlijk kerstdiner.

Wil je het boek lezen?Bobbi omkeerboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monica Maas. Lezen Bobbi omkeerboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN