Handboek voor de co-assistent

Handboek voor de co-assistent - Nvt. | Stml-tunisie.org

...s Het handboek bevat tevens een praktisch overzicht van websites, verenigingen en organisaties die voor coassistenten relevant kunnen zijn ... Handboek voor de co-assistent (Leidraad-Reeks): Amazon.es ... ... .De thematisch geordende hoofdstukken zijn geschreven door coassistenten, samen met enthousiaste vooraanstaande specialisten van alle acht medische faculteiten in Nederland. Home > Nederlandse boeken > Gezondheid > Geneeskunde algemeen > Medische handboeken (professioneel) > Handboek Voor De Coassistent Onderwerpen Alternatieve geneeswijzen (professioneel) Het Handboek voor de coassistent geeft een goed beeld van de coschapperiode en wat de taken en verantwoordelijkheden van de coassistent zijn. De nadruk wordt gelegd op veelvoorkomende vragen en problemen die vrijwel zeker gedurende de coschappen zullen opduiken. BESLIST.nl | Aa ... Handboek voor de co-assistent chirurgie versie maart 2016 ... ... . De nadruk wordt gelegd op veelvoorkomende vragen en problemen die vrijwel zeker gedurende de coschappen zullen opduiken. BESLIST.nl | Aanbiedingen, reviews & prijsvergelijking voor boek Handboek Voor De Coassistent. Handboek voor de co-assistent. W.J. Wiersinga, B. Schimmer. Bohn Stafleu van Loghum, Feb 25, 2009 - Medical - 100 pages. 1 Review. Tijdens de coschappen dient de theoretische kennis van vier jaar studie in de praktijk te worden gebracht. Deze overgang blijkt vele vragen en uitdagingen te geven. Compre o livro Handboek voor de co-assistent na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados De coschappen zijn het belangrijkste onderdeel van de masteropleiding geneeskunde. Tijdens de coschappen dient de theoretische kennis van vier jaar studie in de praktijk te worden gebracht. Deze overgang blijkt vele vragen en uitdagingen te geven. Hoe lee Handboek voor de co-assistent (Leidraad-Reeks): Amazon.es: W.J. Wiersinga, B. Schimmer, M. Levi: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Nvt.
DIMENSIE
11,29 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor de co-assistent.pdf

OMSCHRIJVING

De coschappen zijn het belangrijkste onderdeel van de masteropleiding geneeskunde. Tijdens de coschappen dient de theoretische kennis van vier jaar studie in de praktijk te worden gebracht. Deze overgang blijkt vele vragen en uitdagingen te geven. Hoe lees je een ECG in de praktijk? Hoe onderzoek je een pasgeboren baby? Waar let je op bij een thoraxfoto? Hoe test je de oogzenuwen? Hoe start je een antistollingsbeleid? Wat vertelt die labwaarde mij? Bij al dit soort dagelijkse vragen probeert dit boek de coassistent te helpen, om zo de overgang naar de praktijk te veraangenamen, maar deze bovenal efficiënter te laten verlopen. Het Handboek voor de coassistent geeft een goed beeld van de coschapperiode en wat de taken en verantwoordelijkheden van de coassistent zijn. De nadruk wordt gelegd op veelvoorkomende vragen en problemen die vrijwel zeker gedurende de coschappen zullen opduiken. Het handboek bevat tevens een praktisch overzicht van websites, verenigingen en organisaties die voor coassistenten relevant kunnen zijn. De thematisch geordende hoofdstukken zijn geschreven door coassistenten, samen met enthousiaste vooraanstaande specialisten van alle acht medische faculteiten in Nederland. Zij onderkennen de noodzaak om hun aanstaande collega's de helpende hand te bieden en hen over de uiteenlopende aspecten van coschappen te informeren. Dit boek is in eerste instantie bedoeld voor coassistenten, maar wordt voorts aanbevolen aan studenten geneeskunde in de bachelorfase en beginnende assistenten.

Wil je het boek lezen?Handboek voor de co-assistent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nvt.. Lezen Handboek voor de co-assistent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN