VIA - 2F Economie - Werkboek

VIA - 2F Economie - Werkboek - Rieke Wynia | Stml-tunisie.org

..., hoe leuker het leren wordt! ... Economie en administratie Monoloog houden 3F ... VIA / 2F Mbo-breed / deel Werkboek | 9789490998875 ... . Horeca en bakkerij Verslagen en dergelijke 3F. Het vak Nederlands 2F is opgenomen in alle MBO-opleidingen op niveau 1, 2 en 3. Tijdens de module leer je de fijne kneepjes van de Nederlandse taal. Als je wilt, kun je ook een praktijkdag bijwonen. De kosten hiervoor bedragen € 34,95. Verder staat jouw docent altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Via werkboek 2F € 9,85. Traject, theorieboek € 10,95. Economie & Beroep ... PDF VIA VIA Werkboek 2F Mbo-breed - uitgeverij-deviant.nl ... . Via werkboek 2F € 9,85. Traject, theorieboek € 10,95. Economie & Beroep werkboek € 13,15. Get Ready for Cloud Computing € 23,05. Huishoudelijke werkzaamheden € 10,95. Bedrijfseconomische analyses € 13,15. Management & Moraal € 15,35. Overheids-financiën € 21,95. Economische integratie Lesethode economie vmbo bovenbouw - Economisch bekeken maakt het vak economie concreet en spreekt de vmbo-leerling aan. VIA / 2F Economie / deel Werkboek van Rieke Wynia uit het genre School & Studie kopen? De laagste prijs van VIA / 2F Economie / deel Werkboek met ISBN code 9789490013738 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk. Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Wynia
DIMENSIE
9,19 MB
BESTANDSNAAM
VIA - 2F Economie - Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

VIA is een competentiegerichte en sectorspecifieke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. De methode doet dit door aan de hand van praktijksituaties aan de slag te gaan met de taalvaardigheden luisteren, lezen, schrijven, gesprekken voeren en spreken.De methode VIA is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen.1. Het handboek. In het handboek van VIA kan de deelnemer alles terugvinden wat hij op het gebied van Nederlands en communicatie binnen de relevante beroepsvelden nodig heeft. Het handboek is helder ingedeeld en de uitgebreide index maakt het mogelijk een specifi ek onderwerp makkelijk terug te vinden.2. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit de werkboeken wordt verwezen naar het handboek en niet andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F.3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. Het derde onderdeel van VIA is het online programma ViaStarttaal. ViaStarttaal traint de basale taalvaardigheid van de deelnemer, dat wil zeggen: het onderdeel taalverzorging/taalbeschouwing zoals de Commissie Meijerink dat vastgesteld heeft.De methode VIA is zo opgebouwd dat er zowel voor docenten als deelnemers veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kan een docent in overleg met de deelnemer bepalen welke beroepsthemas doorgewerkt moeten worden en op welk niveau de deelnemer begint met ViaStarttaal. In de handleiding vindt de docent suggesties voor het aanbieden van en varieren op de lesstof.Als makers van VIA willen wij benadrukken dat het doorwerken van alle onderdelen garandeert dat alle taalvaardigheden worden getraind.

Wil je het boek lezen?VIA - 2F Economie - Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Wynia. Lezen VIA - 2F Economie - Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN