Hersenkronkels

Hersenkronkels - Reinoud de Jongh | Stml-tunisie.org

...tropische klimaat en zodra de kans zich voor doet gaan we op pad met de caravan ... Hersenen in het kort - Hersenstichting ... . Onderweg ontmoeten we een variatie aan mensen en staan open voor allerlei ervaringen, leuke en minder leuke. Hersenkronkels is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar, zowel voor jonge breinen als voor grijze cellen! Deze tentoonstelling is een productie van Cap Sciences, aangevuld door het Museum voor Natuurwetenschappen. hersenkronkel vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, onl ... Hersenkronkels - Seniorennet ... . hersenkronkel vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Hoe goed ken je je eigen gedachtes eigenlijk? Iedereen is uniek en dat geldt uiteraard ook voor ons brein. Toch spelen zich er in onze bovenkamer dingen af die veel gebruikelijker zijn dan we denken. In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een kijkje in haar (droom)wereld vol met niet alledaagse situaties en overdenkingen. Zo stapt zij, zonder het door te hebben, met ontbloot bovenlijf uit een pashokje, heeft zij regelmatig seks met andere mannen in haar dromen, weet zij alles over seksplekken die vermeden dienen te worden en wordt al snel duidelijk dat zij geen voorstander is van het ... In Hersenkronkels verklaart Reinoud de Jongh deze en andere fenomenen. Daarnaast staat het boek vol met verassende feitjes over uw brein, en met eenvoudig uit te voeren experimenten met opmerkelijke resultaten: U kunt buiten uw lichaam treden, iemands hoofd laten verdwijnen en valse herinneringen kweken. De hersenkronkels die het boek voor het spel hebben geschreven. OpenSubtitles2018.v3. Ik neig eerder naar verwrongen hersenkronkels eerder. OpenSubtitles2018.v3. Elke hersenkronkel in mijn hoofd is een openbare ruimte geworden. OpenSubtitles2018.v3. of weer zo'n onnavolgbare hersenkronkel van je. Hersenkronkels 'Oké, dank je.' Ik hang de telefoon op. 'Wat?' vraagt Peter bezorgd. 'Het is zover. Vandaag gaan ze Willem uit zijn coma halen.' 'Oh wauw. Spannende dag!' Dat is zacht uitgedrukt. Met mijn team van honderden artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en specialisten heb ik vorige maand 's werelds eerste hersentransplantatie uitgevoerd. Over PokerNews. PokerNews is de grootste online poker website van de wereld. Naast nieuwsartikelen over poker, kunnen bezoekers genieten van live-reporting van de belangrijkste pokertoernooien, exclusieve video's en een uitgebreide sectie van online pokerrooms, met gedetailleerde online poker reviews en de beste poker bonussen. Ben je op zoek naar raadsels voor in jouw tafelronde op een quiz of voor een quiz ...

INFORMATIE

AUTEUR
Reinoud de Jongh
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
Hersenkronkels.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom vinden ouders hun eigen kind altijd het allermooiste, zelfs als het overduidelijk geen wolk van een baby is? Wat is er aan de hand als we n niet op een word kunnen komen? Waarom vallen we na een orgasme vaak als een blok in slaap, kunnen we ons zo weinig herinneren van een drunken avond, en waarom kunnen we onszelf eigenlijk niet kietelen?In Hersenkronkels verklaart Reinoud de Jongh deze en andere fenomenen. Daarnaast staat het boek vol met verassende feitjes over uw brein, en met eenvoudig uit te voeren experimenten met opmerkelijke resultaten: U kunt buiten uw lichaam treden, iemands hoofd laten verdwijnen en valse herinneringen kweken.Bovendien geeft Hersenkronkels ook nog eens 10 wetenschappelijke adviezen voor een beter functionerend brein. Even bruikbaar als amusant, geestig als verantwoord: Hersenkronkels laat u op onverwachte wijze kennismaken met uzelf.Reinoud de Jongh (1974) is biopsycholoog, gepromoveerd in de psychofarmacologie, en werkzaam als wetenschapsjournalist en docent psychologie. Hij schrijft elke maand de rubriek 'Breinbrekers' in psychologie Magazine.

Wil je het boek lezen?Hersenkronkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinoud de Jongh. Lezen Hersenkronkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN